Duktiga jag :D


Malin tycker jag är duktig som uppdaterar, måste ju faktiskt hålla med henne lite ;P

Idag blev det resa till Hästholmen med Hönan och Mor för att plocka ner utställningen. Vi hade även tänkt att bada men självklart började det att regna och åska när vi kom dit, wohoo. Efter lite mat for vi tillbaka mot stan med en avstickare till öb i skänninge.. Alltid kommer man därifrån med mer än man ska, men äntligen fick jag köpa mig en skohylla till hallen :D Men skulle iofs behöva 7stycken till så att alla skorna fick plats... Snyggare blev det ju i alla fall, jämfört med när alla bara ligger i en hög på hallgolvet. Sen blev det även mathandling osv. Kom inte hem förän kl 21.40 :O Tiden går snabbt när man har roligt!

Idag hade Tomas fått hem en paketavi med... MYCKET konstigt med tanke på att ingen av oss beställt någonting, ska bli spännande att hämta ut det imorn. Eller snarare Läskigt!

Aja, helt utmattad är jag nu. Har haft lite "lyx" och varit ledig, men imorn börjar helskottat igen och jobb hela helgen väntar.
Gooooooodnatt

Var tog den blå himlen vägen?


För ca 1,5 timmar sen när Tomas klocka ringde så var det minsann klarblå himmel och inte ett moln (iaf den delen som sågs från vårat sovrumsfönster) men nu börjar det mulna igen, Noo :(
Idag ska jag iaf träffa My!! har inte setts eller hörts av sedan studenten, alltså över ett år sedan. Men hon har ju varit i Australien med så har ju varit lite svårt, men blev så glad att hon hörde av sig när hon kom hem :) japp

Och ikväll ska jag och hönan vara lite barnvakt till danken :P Så vi har bestämt att de ska komma hit ikväll på filmkväll, tv-spel och slumberparty, weey :D Jajjamen, det kommer bli kul!

Nepp, nu ska jag göra mig iordning och dra mig ner mot stan. Hörs

Tisdag som känns som en söndag..


Humm, undrar varför. Kanske för att både Tomas och jag är lediga idag? Eller lediga och lediga, vårat hem ser ut som ett helvete! Så nu har Tomas3000 precis röjt undan diskberget och jag målat klart den nya hallmöbeln så att vi får lite ordning någon gång, nu ska vi även försöka tvätta lite och sånt.. Jippie, eller?

Blir en cykeltur till ekholmen först. Är sugen på något med grädde, namnam någon bakelse av nåt slag :D hihihi. Och så till kvällsmat blir det kantarell-risotto, njammi

Jäpp, duty calls. Ciao

Svampplockning och skogsmys


Jajjamen, idag har jag jobbat (som vanligt känns det som), började kl 6 imorse :S och blev kvar lite längra så vid 13.15 kom jag ntligen därifrån :P En badtur var planderad, men vädrret kändes ju ärligt talat inte så jätte lockande för att ligga halvnaken på stranden så istället bestämde Mami och jag att vi skulle ta en skogstur och leta svamp :)

Hungriga som vi var på vägen kunde vi inte låta bli att stanna vid en pizzeria och köpa en Tuttifrutti som vi delade på i bilen när vi var framme i valla, och sedan började vi med skogsvandringen. Dock fanns det inte så mycket kantareller som vi hade hoppats på men istället hittade vi massvis med blåbär, smultron och lite hallon - Namnam! Efter några timmar satte vi oss och fikade mackor, kakor och oboy och började vandra tillbaka. Och då..... hittar vi värsta svampstället :D wohoo! Haha, så lite utdelning gav det ju (förutom en mycket trevlig stund as usual)! Vi avslutade turen med kaffe och glass på minigolfen i valla och sedan bar det av  hemåt.

Så japp, måste säga att jag är hyfsat nöjd med mig själv idag. Uppstigning vid 4, 7 timmars jobb, och 4 timmars skogsvandring utan uppehåll! Det firades med ett varmt skumbad med RedHot i hägtalarna och Veckans Nu i handen :)

Nej, nu ska jag rensa svamp och sova!


Ledig söndag :)


Skönt! Dock börjar jag kl 6 imornbitti, så blir väl att hoppa till sängs snart.. Hade tänkt att gå upp lite hyffsat imorse med så när Tomas skulle åka ivg och spela golf vid kl 9 ställde han min klocka på 10, men trots det vaknade jag inte förän 11.50 när han ringde och kollade om jag var vaken. Haha, lyckat! Jaja, det måste väl bara visa på att jag var helt slut och behövde sömnen.

Ringde till Mami när jag vaknat iaf och vi planerade en liten badtripp, dock är det något med oss som gör att vi kommer iväg vääääldigt sent, men bättre sent än aldrig :P Blev iaf en tur för oss (Mami, Freja och Jag)  till svartåfors och ett dopp, men det blåste så förbannat så det blev inget långvarigt tyvärr. Hoppas på bra vder imorn iaf :) Då jobbar jag bara till 12.30 så efter det kanske man hinner med något!

Och igår så hittade vi iaf lite svamp :) Så när vi kom hem slängde vi ihop en kantarellsås med spaghetti NAMNAM! Moder min hjälpte mig att städa lite med, det var välbehövligt men jag orkar och hinner inte :( Men tusentack <3
Mhm, har iaf käkat lite nu. Fick bli färsk tortelini med ricotta+spenat och så en pastasås med zucchini till, mm det slank ner iaf. Ska nog bara slappa nu och bli lite trött. Kanske dricka en kopp kvällsro?

Jonnades

blä


Det finns verkligen folk till allt alltså.. Att man inte ens kan få vara ifred på jobbet. Varje dag är de nåt, idag blev jag utbjuden två gånger, blinkad till och komplimangad. Jaja, de flesta är ju trevliga och jag tackar ju inte nej till några komplimanger alltså :P Meeeeeeeeeeen, vissa är verkligen bara äckliga alltså. Lite "puke in my mouth"-känsla.. haha ;D

Jäjä, på grund av helvetes dåliga bussar på helger så cyklade jag till jobbet idag, (värdelöst att vänta utanför en halvtimma med noll att göra). Det tog en evighet. Men på måndag när man börjar kl 6 Måste jag verkligen cykla för då finns det inte ens en buss som är där ute så tidigt! Efter cykelturen hem cyklade Tomas och jag till Johannelund och lämnade lite återvinning, duktigt! Sen pantade vi lite och jag fick en glass på Ica som jag smaskade i mig innan Tomas var tvungen att ge sig av till jobbet.

Lördagsmys för sig själv är ju annars sådär :/ Fick iaf lite pengar av honey så var tvungen att köpa en Mezzula (eller va fasen de nu hette) med kyckling + pesto och en tidning såklart :) Wohoo! Lördagsmissss

Snart kommer Mami hit och hämtar mig för en skogstur iaf :) Och freja ska stranda här under tiden och låna min dator eftersom hon inte får spela hemma innan hon städat datarummet, latmask!


I Lööööv You!<3

Hicka


Nu tror jag att den lille i magen fick hicka för det tickar liksom i magen, haha mysigt ;P
Ska strax sova för imorn är det öppning som gäller, hua! Min lediga dag har iaf gått väääldigt snabbt.. Matlagande, lite slappning och så har jag umgåtts med Nathalie :)

Nee, nu står det still i huvet. Lika bra att lägga sig så att man får någon sömn inatt. Vill att min älskling ska komma hem med och sova med mig! Som tur är så är jag ju inte helt ensam iaf, får nog sällskap av några sparkar i magen vid sängdags ;)

Gonatt!

Kvällsro


Mhm, det var inte igår. Och det är inte så att det inte händer något i mitt liv, snarare tvärt om. Det känns som att jag har fullt upp mestadels av tiden och inte hinner sätta mig ner och glo :P Men aa, jag vet ju att ni är SÅ intresserade och därför tänker jag berätta ALLT som hänt. Men inte nu. Lovade ju faktiskt Malin senast vi såg i förra veckan att jag skulle uppdatera, tog ju dock några dagar för löftet att uppfyllas. Men bättre sen än aldrig :P

Nu sitter jag med en kopp te - kvällsro som ska vara lugnande och avslappnande. Har inte ätit sen vi åt på stan vid kl 15 men är och har absolut inte varit hungrig. So not me! Men jaja, nu har jag knaprat i mig tre skorpor bättre än inget.

Idag har det blivit en sväng på stan, ledig för en gångs skull! HIttade en jättesöt tröja och ett linne på mami-avdelningen ;D hihi. Sen inhandlades det även tyg och lite annat till en möbel som jag tänkte renovera. En telefon/sittbänk till hallen, perfekt för mig som inte orkar böja mig ner till skorna längre :P Nu är den rätt ful, men ska måla om den och klä sitt delen med ett annat tyg som sagt. Mm, hoppas det blir bra. Sen träffade Tomas och jag Anki på stan och möttes sedan upp av mor och så käka vi innan Tomas började jobba. Sen blev det att fara runt lite i tornby och sånt, tiden går snabbt när man har roligt! Kom hem vi nio och mamma skulle hjälpa mig att få loss sittdynan..
Vi försökte skruva isär möbeln, men den var även limmad så hårtorken åkte fram för att mjuka upp, men nej det ville sig inte.. Efter mycket om och men kom vi till slut på hur det skulle lösas. Tre små skruvar under dynan skulle skruvas loss, HAHAHA det tog 30min att komma på pch 30sek att skruva loss dom :P

Jäpp, men nu ska jag klä.


Hejdå!


Nu åker vi och badar, har mulnat lite men hoppas att det inte börjar regna bara ;P Ikväll åker jag till pappa med, skönt att komma bort från stan lite. Back i veckan, då väntar jobb.....

Hej

Söderköping


Jahaja, idag ska vi åka till Söderköping och träffa morbror :) Eftersom ingen av oss (hönan, freja och jag) varit där innan så ska vi göra stan och käka på smultronstället! Hoppas på att det klarnar upp på himlen bara.. Imorse vid kl 7 när Tomas gick upp till jobbet var det blå himmel och sol, men nu ser det grått ut igen :( Jaja, jag låter inte lite skitväder förstöra denna dag :)

Igår blev det jobb så otroligt skönt att vara ledig idag efter tre dagars öppnande.. Det tär på krafterna och det är ju inte direkt lätt att gå och lägga sig vid 21.30 på kvällen när det fortfarande är ljust ute, trots att man är trött (!). Igår ringde även Hana och Joel och frågade om vi ville komma på film- och varma mackor kväll och det  går ju inte att motstå! Blev en mycket trevlig kväll med mat, Vi hade iallafall tur med vädret - igen, Yes man och godis :D

Nej, nu kommer dom och hämtar mig snart.. Lika bra att klä på sig och se lite respektabel ut!

Öppna


Idag har jag öppnat. Imorn ska jag öppna, klockan är nu 21.14. Jag ska sova, bussen går kl 6 imorn, wohoo!
Imorn ska jag på Make-up lektion efter jobbet :D Sen ska Tomas och jag ut och käka...

Vet ni vad det är för speciellt i helgen nämligen? :)

:(


Kom hem från jobbet ganska nyss.. Och NEJ jag har verkligen
ingen lust att gå upp kl 04.30 imorn för att öppna... Woho!

RSS 2.0