Jag orkar inte..


Nej, jag orkar inte med allting! Förstår inte hur jag ska hinna gå i skolan, ha två olika jobb, en dansgrupp på fritiden, sköta ett hem och samtidigt hinna leva ett normalt liv. Wepp, det funkar liksom inte. Jag hinner ju fan knappt kissa!

Som idag, började jobba kl 7, sedan direkt var det skola, hem till mor och äta lite och sen jobb igen.. Som tur va kunde mamma skjutsa hem mig efter jobbet iaf :) Och handla lite med fick jag göra.
Så nu har jag precis ätit vitlöksbröd, saltgurka, olivet och sånt gott :D

Inget plugg har det hunnit bli idag heller, för när fan skulle jag hunnit det? Jag har viktigare saker att tänka på!! Funderar på att skita i alltihop och bajsa i ros-maries brevlåda. För hon vill fira vaaaaaaaaalborg, jaha. vill inte jag det eller?

Fast Mamma har försökt peppa mig till att inte tänka negativt, hon är bäst!! Så nu ska jag kolla klart på Min granne Totoro som jag fick låna av Mami, för den blir man glad av säger hon :)

Puss på dig mamma!

Måndag


Jaop, måndagar är alltid läskiga.. Idag har jag dock ingen skola eller nåt som man ska infinna sig på.. men inte är jag ledig för det. ICKE! Har en fet uppgift som ska vara klar på torsdag, ligger jag bra till? Nej!
Kom iallafall igång hyfsat med pluggandet i helgen och läste ut en bok somt skrev en del under tiden som Tomas satt i solen och läste Sune :) haha

För helgen har nämligen spenderats hos min fader på landet, gött :) Har slappat och ätit och pluggat och umgåtts! Och så har vi gjort en till sak :D hihihiii

Anyway, Strax ska jag iväg och träffa Nathalie för lite fika vid ån :) Hoppas på att solen kikar fram lite mer bara!
Sen blir det PLUGGPLUGGPLUGG!

Men nu; duschen!

11 timmars sömn :O


Ojoj, vaknade vid halv elva idag.. då hade jag sovit i 11 timmar :O shit pommes!

Då tog Tomas och jag en "morgon"promenad och gick till bageriet och köpte nybakat bröd :) namnam!

Har precis käkat och kom hem från jobbet nyss och nu står pappa nedanför dörrn o väntar. SkyndaSkynda!

Fullt upp!

 Som vanligt är de fullt upp och det känns som att jag knappt hinner med någonting....

Sitter och käkar frukost nu, strax är det dags att dra till jobbet. Direkt efter jobbet blir det att ruscha till Frejas skola som har öppet hus (som egentligen börjar 10 min innan jag slutar) Så ska jag köpa med mig massa gott fika med :) hihi. Och så ikväll då är det dags för uppvisning i Finspång, ojoj hoppas på det bästa! :D

Nej nu ska jag äta klart!

Bra!


Japp, det känns bra i hela kroppen. Jag är glad!


Jag har börjat på hemtantan!
Jag har en underbar sambo som jag älskar! (även om jag halvt kan slå ihjäl honom ibland när han är dum menmen :P)
Jag har en underbar familj som jag också älskar!
Jag har underbara vänner som jag också älskar! (dock borde mer av min tid läggas på dom med)
Jag har fått handla massor av kläder o sånt den här månaden (a)
Jag har hittat lite fler saker som jag vill handra :D
Jag längtar!.....

Jajjamensan, nu ska jag läsa kurslitteratur!



Happii


Hmm..


Funderar på att lägga mig i ett bad innan jag tar itu med hemtentan ordentligt.....
Japp, det är jag värd :P haha

Jag är duktig


Så sant som det var sagt ja, gick faktiskt upp kl 9 i morse = duktigt! Fastän jag hade sovmorgon, kan ju bero på att jag somnade vid tolv också men :P Fast jag låg kvar o dega lite i sängen :) Och så har jag ätit frukost med och läst min dagliga blogg-dos vilket brukar ta omkring en timma att göra...

Gårdagen bestod av skola och redovisning (vilken gick helt okej trots att idioten inte hade fixat någon projektor), sedan danslektion och så avslutades kvällen med fotboll hemma hos Koffe med Liverpool nördarna - jag blev hörselskadad. Sedan vandrade Tomas och jag hem och SOOOOOOOOOOOOOOV!

Nu ska jag vara ännu duktigare och börja på hemtentan som jag inte ens har läst igenom än men :P har haft fullt upp med annat....  Men först ska jag nog glo lite kläder o sånt på the internet ;D

Förresten ska jag fixa med en sak som kanske sker i helgen också, spännande :)

Trötter


Det är ju verkligen helt otroligt vad trött jag är.. Sov trots allt lite mer än sju timmar inatt, sedan bar det av till skolan ett tag och när jag kom hem (efter mat, promenad och annat) så slocknade jag i sängen :O Sov lite mer än 1,5 timmar till kl 18 då det var dags för mat igen :P

Sen blev jag sugen på kakor :) hihi, så vi gick på promenad till Lidl och handlade :D namnam! Och på hemvägen träffade vi på Erik :O Så nu år vi hemkomna därifrån och jag är helt SLUT! Ska fasen sova nu alltså, finns inget bättre :D

Jappjapp, redovisning imorn i skolan med. Kommer nog att gå!

Mat!


Jag älskar mat, både att äta och laga (oftast) om man inte är stressad osv..

Nyss hittade jag en jättebra blogg med massa olika recept att bli inspirerad av :) Så sen ska jag sätta mig och välja ut  några smarriga rätter så att ingredienser till nästa storhandling finns på inköpslistan!

Snart kommer Tomas hem med, efter lite handling på hemvägen efter jobbet. Då ska vi äta ost och skinksås med pasta :D NAMNAM

Nu: Disk.

En bra helg :)


Japp, det har varit en micket bra helg :D Dock har den gått alldeles för snabbt :(

Fredagen började iofs med jobb kl 7 på morgonen, men dagen gick ganska snabbt och jag upptäckte när jag slutade vid 15.30 att mamma var och handlade så jag åkte med henne in till stan sen :) Blev en liten sväng för att sedan möta Tomas och vi gick till Hana och Joel där grillning väntade! Nammi, kött och potatissallad :D Blev en kort vistelse då vi hängde med Koffe hem sen och hade en slöar kväll framför tvn med massa godis :D

Och så igår var det Pappas Vernisage i norrköping :) Mycket bra! Kunde sedan inte motstå mina shopping-insinkter när Mami och jag gick på stan utan kom hem med ett nästan tomt konto, men en tjockare luvtröja, mönstrad tröja, två klänningar och en väst rikare :D haha. Mycket trevlig heldag med gott sällskap och mat såklart :P KVällen blev mys tillsammans med Tomas framför tvn med räkor, sallad, vitlöksbröd och vindruvor :) (+godis, chips och dip)

Idag väntar nu träning ett tag.. Trött, men det ska bli kul :)




Täppt


Jag hatar att vara täppt när man äter. Annars kan man ju tugga maten och andas in genom näsan, men när man är täppt måste man ju båda tugga och andas genom munnen. Usch!

Nu måste jag diska med, blev nyss klar med lite skolarbete. Duktigt!

Och uschanimej, orkar egentligen inte resa mig från soffan. Huvudet dunkar och hela kroppen säger nej. Men snart kommer Tomas hem med mat i alla fall så något måste jag väl göra för att förtjäna den ;D

Längtar till min kycklingsallad och nuggets med currydip - NAMNAM!

Sjuk


Förkyld, hosta, ont i halsen, lite feber och pollenallergi samtidigt.. Underbar kombination! :(

UschUsch!

Inte jag inte


Kom på att det ju är skärtorsdagen idag (har abolut ingen aning om vad det innebär) och jag har inget påskpynt. Så otroligt skönt! Det är verkligen inte jag.. Påskris, fjädrar och kycklingar - NoNo! Påskägg däremot, en tradition som ska hållas for ever :) Fick ett idag av pappa och Cecilia som Hönan hade med sig hem. Även en påskmiddag med ägg, prinskorv och köttbullar är okej, så långt kan jag faktiskt sträcka mig. Men att sätta fjädrar i några grenar? Inte jag inte.

Japp, så tråkig är jag!  Eller snarare o-tråkig. Skulle aldrig få för mig att pynta inför haloween eller påsk. Jul är okej, det är ju mysigt ändå. Men det är också enough! Men jag älskar mig själv för det :D haha Varför ska jag fira något som jag inte var varför man firar? Hmmm.. Ja, enkelt svar. Skit i det!

Tack för mig. Visste ni förresten att Tomas och jag inte ska döpa våra barn i kyrkan?
Det är så gott att vi har samma inställning till sådana saker :) haha.

Nu- Sova!

OjOj..


Bad Hanna Bad Hanna! Men är man en upptagen kvinna så är man :P haha.

Fullt upp har det varit med skola, jobb, träning, möten, andra saker och sånt.. Berättar nog någon gång. Jaja, men idag med.. Mm, gick upp klockan 5 (!) och började jobba kl 6, whoaaa! Efter det blev det skolarbete - Linus och vårat intervjuobjekt Micke kom hit. Gick mycket bra! Sedan gick Micke och jag på stan.. Hittade ett par trosor med döskallar :D haha. Sedan käka vi mcdonalds i trädgårdsföreningen :)

Kom typ hem nyss med, har varit ute en sväng med mor min och inhandlat lite grejer med :) hihi. Nu ska jag packa och sova!
Blir tåget till malmö kl 10 imorn för att hälsa på mormor och morbror :D Därefter kommer det även att bli en tripp till Köpenhamn med hotell, tivoli och shopping :D Gahaaaga!

Jaja, packa som sagt. Men vad??


2 år gammal bild från en annan resa till Köpenhamn :)
Love <3

Lördag



Min frukost; Fruktsallad med jordgubbar, banan, ananas, kiwi och apelsin :) NAMNAM!

Strax kommer Mami hit och hämtar mig så att vi kan åka och handla lite olika things :) 

Gårdagen bestod av jobb och Nathalie, mycket trevligt!! Men det har jag inte tid att babbla om nu får bli later!

Nu ska jag äta upp min nammiga frukost :D
 

Tjöttej


Mhm, jag är trött.. Ända somnade jag innan kl 12 igår och gick upp lite efter 10 idag, whoa!

Igår var fullt upp; först skola, hem och käka en jättesnabbis, jobba, åka till träning direkt och sen åka hem. Fick inte en lugn stund, hann knappt kissa :( haha :P När jag kom hem tvingade jag med Tomas till pizzerian så att vi kunde äta där, Nammi :)

Och idag är det sådär jättefint väder igen, har iofs inte kolla termometern men det ser i alla fall lovande ut! Vill ut och promenera i det vackra vädret, men jag börjar jobba om tre timmar och sen börjar Tomas jobba så det måste bli nu!
Upp och hoppa -----loppa

Far <3


Idag fyller min underbara far år, GrattisGrattis!





Världens bästa pappa!
HurraHurraHurraHurra!

Bitterfitta


Idag har Tomas varit riktigt bitter.. När vi åt satt han bara och klagade; på att det inte fanns ett enda roligt hus att kolla på i bostadsbilagan, att fängelsena är överfulla, att trådlösa nätverket inte fungerade osvosv..

Kan dock hålla med om en sak han sa och det är detta:



Att den ironiska tingeling låten lätt var det bästa på hela melodifestivalen och att den om någon borde skickas vidare!! (det roliga börjar vid 1 minut) "Tingeling tingeling come on baby shake that thing!" - dagens motto!

Nu ska jag plugga :( funderar på att gå ut och sätta mig på en bönk på gården om de finns nån ledig. Suger att ha balkong i norr läge :/

RSS 2.0