Godmorgon


Pigg som en lärka? Jaa, verkligen!
Har fortfarande ont i ögat, och idag när jag vaknade var det helt svullet och läskigt :(

Mm, men strax blir det att uträtta en massa ärenden i stan osv. Ingen tid för bokläsning och vila så att jag kan bli frisk. För imorse när jag vaknade var min hals helt igentjockad också så kunde knappt prata, nu är det lite bättre så att man iallafall hör vad jag säger :P

Tyck lite synd om mig!

AJAJAJ !!!


AJ ! Nu gör mitt öga ännu mer ont... Så fort jag blinkar gör det ont, varenda gång jag riktar blicken åt nåt annat håll än rakt fram osv... Och varenda gång jag böjer mig ner bultar det och ögat tåras. Plus att jag ser lite suddigt på det ögat också. Vad är det? Jag fattar inte, det syns ju  absolut ingenting liksom.. Men gör jäkligt ont!! Fyfaaasen alltså, kan ju knappt blinka :(

Nu ska jag sova, eller aa... Plöja bok rättare sagt!

Sweet Dreams

Bokat och KlarTT!


Japp så nu är det bokat och bestämt :D Den 10 april på morgonen sätter jag, Freja och Hönan oss på ett tåg till malmö där vi ska möta upp våran morbror för middag, sedan bär det av till våran mormor nån timma bort där vi ska spendera eftermiddagen/natten. Kommer bli askul, saknar henne som fan! Har inte träffats sen.. Jag minns inte :( Typ min student eller nåt kanske :O (kan det verkligen vara så länge sen??)

Anyway, på lördagen - alltså påskafton bär det av till Köpenhamn för hotell, Tivoli, mat och förhoppningsvis lite shopping :D WOHOO!! Och så på söndagen blir det tåget hem igen, fyfasen vad kul alltså :D

Och allt finansieras av min morbror, lyx eller vad ?! Haha :D Jäjä det kommer bli nice!

Nu ska jag hänga blöt tvätt i lägenheten, HATAR våran tvättstuga - speciellt torkrummet !!!

Aj...


.. mitt öga! Det gör jätteont i mitt högra öga bara jag blinkar eller om man nuddar det             :( ajajaj!! Förstår inte vad det är alltså..

Jaja, nu ska jag gå och hämta min västkustsallad som jag beställt med räkor, musslor och crabfish :D SMASK! haha

Upptagen


Japp, jag är en upptagen kvinna :P haha.. Tänkte att jag skulle slappa järnet i soffan idag med näsan i boken och samtidigt bli lite frisk.. Men icke sa nicke, hade ju totalt glömt bort att jag skulle till Tomas farmor och farfar idag. Så Tomas och jag tar bussen dit och käkar middag :D namnam! Sedan far Tomas till jobbet medan jag stannar kvar..

Blev en massa letande och genomgång bland massa saker, kom hem ett par mattor, lite porslin, gardiner, dukar, papper och 100 pennor rikare :P haha. Sen så satt vi och kollade på kort och åt rostade mackor och drack te, haha dom är underbara :D

Nu har jag ännu mer fullt upp, så det här finns de ingen tid till!!

Hängig


Usch, känner mig inte alls pigg och kry idag :/ Ont i halsen, huvudvärk, täppt i näsan, hosta, ont i ögonen och kli i halsen :( Buhu!
Känns som att jag är sjuk mest hela tiden, och ändå tycker jag att jag äter bra och allt sånt! Har iochförsig glömt bort mina vitaminer ett tag nu, kan det vara det? :P

Ultimat dag att återuppta mitt läsande av tegelstensboken, eller vad säger ni?

Stackars mig!

Jag är trött..


.. som vanligt. Orkar inte skriva....

Idag har jag träffat Lina :) Gått på stan och glott lite och shoppat present till Jossan som fyller 20 idag - Grattis! Sen spanade jag in lite sol-glajjer till fjällen också, åker ju på tisdag nästa vecka.. HELP!

Sen vart det hem en sväng till mamma och så traska upp till danslektionen. Började en ny tjej idag, men vi har ju bestämt att fortsätta på den gamla koreografin till uppvisningen så den blir lite längre så fick lära ut den till henne med.. Och herregud vad duktig hon var!! Det som de andra lärt sig på typ 5 lektioner lärde hon sig på en (!!) superduktigt!

Efter dansen gick jag hem till mami igen och umgicks med Freja lite :) Vi lagade mat - hemmagjorda pommes och revbensspjäll :D GOTT! Sen kom mami hem igen så då fick jag hoppa in i bilen, tankade lite med så det blev en extra sväng.. Det är så kul att köra!! :D haha

Wepp, ska väl fortsätta på min bok nu som ska vara utläst till fredag.. 400 sidor, tor jag har läst 16. WOHO!

GooooooodNatt

Oduktig


Usch, jag har inte varit så duktig idag som jag borde... Inte läst den jäkla boken på 400+ sidor som ska vara utläst till fredag, inte diskat, inte städat toaletter, inte dammsugit och så vidare......
Men jag har varit så otroligt trött och seg idag, förlåt mig.

Aja, liiiiite duktig kanske jag iallafall har varit :) Har nämligen planerat förslag på vad Tomas och jag kan äta i två veckor framåt!! Så nu när lönen och sånt kommer in på kontot kan man åka och storhandla och faktiskt ha planerat ordentligt vad som ska köpas, plus att det underlättar väldigt om man ska ha med sig matlåda dagen efter :)

Lite applåder till mig, wohoo!

Jobb, nackspärr, vadstena och skola !!


Mm, okej.. Anledning till absolut noll aktivitet här? NACKSPÄRR!!
fyfan alltså, Satt på jobbet i lördags och skulle stänga en grind snett bakom mig. Då fastnar hela min överkropp i en konstig vridning, men jag lyckas vrida tillbaka överkroppen fast nacken satt typ fast.. Tvingade mig själv att jobba klart eftersom det bara var en kvart kvar tills jag slutade, men Fankenihellskotta vad ont det gjorde!!
Har fortfarande ont i nacken och axlarna, men kan ju iallafall röra mig nu!

På lördagskvällen blev det då ingen tentafest för mig :( utan låg hemma i soffan istället :S Blev dock middag, mycket gott! :D Sedan hämtade mamma mig så åkte jag hem till Mami och sov där i lugn och ro för här hemma var de fotboll :P
På söndagen bar det av till Vadstena för att käka hemmagjorda semlor :) NamNam!

Idag har det varit skola, två timmar schemalagd lektion men var bara där i en halvtimma (!) onödigt eller vad?! Blev en sväng på stan träffade Gisela och Lina, en sväng till Subway :) Yummie! Och sedan hem, nu har jag bara legat här. Ont i nacken, förkyld och trött! Bara en lite promenad för Tomas och mig till Ica för att inhandla frukt - apelsiner, äpplen, vindruvor och messmör och trocadero :D

Imorn ska jag träffa Lina :) Och nu sova lite i soffan ;) otroligt skönt!


Jag vill...


SOOOOOOOOOOOVA!!!!!!!!!!!

precis som mamma sa, det är omänskligt att gå upp den här tiden. I do agree !!

Oh Fyyyy...


Usch! Klockan är 04.43, jag är död.
För ganska exakt en timme sen drömde jag att jag låg i sängen och tänkte (men trodde att det var på riktigt) Sedan vaknar jag från drömmen, men i mitt huvud så slumrade jag till i drömmen och vaknade från verkligheten.. Ajaa, fattar inte själv vad jag menar men.. Iaf så reste jag mig med ett ryck och panik för att jag trodde att jag hade försovit mig.
Men klockan var bara 03.39 - wohooo jag hade ungefär 50 min kvar att sova :P

wepp men nu är jag vaken iallafall, ska ringa mami och kolla så hon är uppe med! Ska försöka få i mig lite frukost också, men är ju i princip omöjligt den här tiden på dygnet... Men ett måste om man inte har rast förän runt kl 11.

Stackars mig !

Fredagkväll..


Och en jättekul sådan... MM ska gå och lägga mig nu kl är 21.10. KUL! Men ska ju upp kl 4 imorn och börjar jobba kl 6 så det är ju ett måste... UschUsch!

Mat på stan idag med Mami och Frejji, buffé på Ming - Lovely!! :D Sen glodde vi lite på stan och så gick jag till Malin och det bar av till skolan för....

Tentan, vet inte vad jag ska säga.. Gick väl sådär alltså. På ett sätt vill jag inte bli godkänd för jag vill ju lära mig det, men jag vet ju att om jag blir godkänd så kommer jag ju inte plocka upp böckern aoch läsa bara för att liksom.. GAAAHH, men ändå så skulle det ju vara skönt att ha det gjort med. Jaja, finns ju inte så mycket att göra det blir som det blir helt enkelt!

Efter skolan åkte jag hem till Siri och så åkte vi ner till stan och satte oss på Steves för lite prat och fika :) Haha, och det var lite kul för han som gjorde min macka jobbade jag med en gång för länge sen på Steves, och han kände igen mig!! Jag menar det var liksom mer än två år sen (!!) Så det var lite kul:P

Vandrade till mcd och väntade på Tomas sen, så åkte vi hem och åt :D Nammi!

Nu: Sova, fasen är ju inte ens trött


kÅnstigt!


Haha, nu ska ni få veta en konstig sak!! Jag har ett par stickade sockar som jag fått av greta som jag fullkomligt älskar. Sköna, varma, moffiga och allt sånt som ett par sockar man glider omkring i hemma ska vara. Aja, grejen är att de har varit borta hur länge som helst och man vill ju verkligen ta på sig dom på morgonen när det är sådär otroligt varmt och skönt i sängen men KALLT på golven, så jag har letat som en galning efter dom.

Senast i onsdags frågade jag Tomas om han hade sett dom någonstans, men nej det hade han inte och inte jag heller. Men så igår (torsdag) låg dom i min strumplåda.... SJUKT eller vad? Jag har till och med rensat i den där lådan som innehåller allt mellan himmel och jord och inte hittat dom.. men så igår så ligger dom bara där helt plötsligt!!

kÅnstigt!!

Haha, nu är jag iordning gjord och klar, ska kolla lite i papprena och sedan åka in till stan :)

Usch, wish me luck today!

Tenta...


Usch tentan kommer inte gå idag, jag kommer definitivt flunka. Och det säger jag verkligen inte för att någon ska tycka synd om mig och puttinutta utan för att jag helt enkelt inte har pluggat tillräckligt mycket. Helt och hållet själv förvållat. Fattar inte vad jag håller på med, har gått omkring som en lugn jävla flodhäst och knappt gjort någonting.. Jag tar det FÖR lugnt, hellskotta!

Jaja, nu ska jag äta lite om jag får i mig något, sedan göra mig iordning, kanske läsa några sista papper och sen så kommer mamma och freja och hämtar mig så ska vi åka ner till stan och käka :)  - det ser jag fram emot!

Är så sjukt trött bara, snoozade i en timma och nu har jag bara suttit i en halvtimma framför tvn och försökt vakna till, det går sådär!

Wepp, vakna som sagt!
Puss

Underbara älskade !


Underbara älskade Tomas, du är det finaste som finns :) Vad skulle jag göra utan dig?
Tycker inte om att vara puttinuttig alltså.. men du är verkligen underbar älskling :) Kom hem så jag slipper sova själv!
Jag älskar dig<3

Nu ska jag sova.
SovNice

Ojdå...


Bad uppdatering, dumma mig :P Men jag har haft annat för mig.. Mmmmm

Pluggat lite igår och idag med, orkar inte ens skriva om det.. Men borde väl ha pluggat mer än jag gjort! Uschanimig!

Imorgon blir det middag med Mami och Freja på stan, sedan hem till Malin och så åka ut till universitetet för att leta reda på tenta-salen.. Och där kommer jag sitta mellan 14-18 ! WOHOOOO

Nu är jag trött redan ! Sov ändå minst tio timmar i natt :O Ojoj, ska kolla lite till på plugget o sen sova :) hihi

Hade

Seminariet...


..gick ganska bra faktiskt! Tack gode gud att det är över så att jag kan fokusera helt på pluggningen till tentan på fredag istället. Vi presenterade våran forskningsplan som hade en hermeneutisk synvinkel..... sen så fick de andra forskargrupperna ställa frågor och hålla på.. ojojoj!

Jaja, nu sitter jag hemma, har precis pratat med min morbror i telefÅnen en halvtimma.. Bestämde att det nog blir en sväng ner till mormor kanske och så till köpenhamn framåt påsk dock, men frestande eller vad :D ?? Ska bara diskutera möjligheterna med resten av familjen och se vad de tycker! Mm, något att se fram emot iallafall :)

Nu är jag hungrig, är fasligt sugen på pannkakor med sylt och grädde tror jag :D hoho

Wepp, plugga och käka som sagt... Tror jag ska ringa min mormor med, var väldans länge sen jag pratade med henne :O

See you!


TILL MALIN!


Från mig till dig Malin ;) haha, ett inte så nyttigt kanske men enkelt och gott :P HoHo

50gr jäst
5dl vatten
2msk margarin
0,5tsk salt
12-13dl vetemjöl

Smält smör och häll på vatten, värm till 37 grader (fingervarmt). Smula jästen, och häll på degspadet. Tillsätt salt och vetemjöl. (spara ev lite mjöl till utbakning) Arbeta degen smidig och låt jäsa under bakduk 30min.
Dela degen i två delar och forma till limpor på långpanna. Pensla lite smör mellan bröden och låt jäsa under duk 30 min. Grädda i 175-200 grader i nedre delen av ugnen ca 25-30 min.....


Håll till godo för fasen.. Hahaha :D Nu ska Tomas och jag kolla på Patrik 1,5 och sedan sova.

HejDå

Dödstrött!


Ojoj, vaknade precis i soffan... Ajdå! Mm, slutade tidigt idag gick bara igenom lite snabbt inför seminariet imorn så vid ett var jag hemma igen, då var jag hungrig :D haha så jag tvingade Tomas att komma och möta mig så att vi kunde gå och äta kebab :D JiPPie, det var gott!!

Mätta och nöjda vandrade vi hem och Tomas satte sig framför tv-spelet så jag la mig i fåtöljen för att kolla på... och somnade! Sen väckte Tomas mig när han skulle iväg så att jag kunde börja plugga, jajjamensen tänker jag, ska bara lägga mig liiiiiite och se om det är något jättebra på tvn och självklart.... så somnar jag! :S HAHA

Nae, så nu måste jag masa mig upp och lägga huvudet i skolböckerna.. men jag är så sjukt trött fortfarande!
Faaaast.. Tenta på fredag, HELP ME!!!

Present!


Aajuste, glömde en sak förut.. haha :D när vi hade käkat klart på Ming igår och skulle betala kom servitören in med en ask gelehjärtan, så alla som åt där fick en Alla hjärtans dag present, det tycker jag var gulligt :D hihi :)

Nu bakar jag bröd och ska strax återvända till pluggandet (som jag faktiskt har hållt på med ikväll) Duktigt va !! Haha, jag blir nästan lite stolt över mig själv ;) Börjar bli lite sömnig också, får inte gå och lägga mig försent, men börjar kl 10 imorgon så får lite sovis till kl 8 i alla fall :) hoho

Nej, nu ska brödet strax in i ugnen, hoppas de blir goodie bara!

Hejsan

Söndags-seg!


Hur kommer det sig att man alltid är seg på söndagar? Det är som en förbannelse över dagen ... haha

Jaja, mycket trevligt igår! Åkte som sagt pulka och grejer med mamma och freja haha :D hur kul som helst! Och så hade vi med oss matsäck också, mackor, varm choklad, kakor o sånt :D
Efter det blev det hem och fräscha till sig lite inför kvällen och så sen på stan och möta Tomas. Vi vandrade till vårat bokade bord på Ming och valde buffén.. Och HERREJESUS vilken buffé :P vi snackar inte vanliga lunch buffén utan en riktigt fet och annorlunda buffé haha. Jätteräkor, laxfilé, oxfilé, kycklinspett, kycklingfilé, you name it! Och så efterätt; färska jordgubbar, ananas och sånt. WOOOW :D haha jag åt två portioner mat och två portioner frukt, NAMNAM :D haha

Sedan satte vi oss på mokka och störde Nathalie lite :) Hon gjorde jättefina och goda latte till oss!! Där satt vi tills filmen började och vi vandrade till bion, I taket lyser stjärnorna blev det.. Usch! Den var så bra men så sorglig :( Jag grät o grät... Sen grät jag lite till mitt på stora torget... :/ :P haha usch! Mycket bra kväll med min älskling <3

Idag blev det lite pulka åkning till, men alla var nog väldigt trötta från igår så blev inte så mycket.. åkte hem till mig istället och lagade mat till Mami och syrran o sen kom Tomas hem med :) Och nu sitter jag här, ska plugga nu!

HallaBalla

Fredagen den 13:onde och Alla <3 dag!


Jaha, fredagen den 13 igår, märkte inte av den nåt, var en superbra dag ;D haha. Och som Nathalie skrev, senast det var fredag den 13 tog vi studenten, också en underbar dag :P

Nu kommer Mami och Freja, Pulka-Time!

Och idag är det Alla <3 dag, Puss på er alla underbara :)

CHIPS!


Jag är så sugen på chips, till frukost!! Fyfasen vad gott :D haha, tror jag ska köpa en påse och ha med mig till backen :P

Får väl bli kyckling till frukost kanske då eftersom vi inte har nåt bröd hemma, tog slut igår.. Gaah! Får bli att baka bröd imorn..

Nej frukost som sagt, NamNam :)

Those were the days


Det har varit sååååå skönt att sova ut för en gångs skull :) 10 timmar, haha Underbart!

Nu ska jag göra mig redo för pulka-åkning :) Rota fram min snowboard-brallor och göra varm choklad, hihi. Det ska bli så mysigt, som när man var liten! Åhh, jag vill vara liten igen :) Jag har kollat på en film som farmor och farfar spelade in från när jag var nästan ett år tills jag var typ 6 år.. Och så med familj, hönan och våra kusiner med. Jag blir glad av att titta på den, men samtidigt lite ledsen :/ Jag saknar farfar och allt som var så gott förr!

Jaja, i den filmen iaf så är vi i Malex och mitt i våran lilla sjö så står det en pinne ner genom isen (haha jag vet att det låter konstigt) Men iaf, så satte min pappa, farfar och mina kusiners pappa fast en pinne till som gick ut och så gjorde vi en karusell :D haha så vi knöt fast ett tefat som jag hade fått i julklapp så fick man åka på det runtrunt, askul!! Haha :D och det är typ 13 år sen kanske...

Jaja efter pulkan idag blir det hem en sväng och göra mig iordning för att sedan åka ner till stan och möta tomas :) Sedan blir det middag och bio. Mys! Hihi
 
YO

Robin Hood


Japp, nu ska Tomas och jag kolla på Robin Hood, haha fyfan vad bra :D

Har legat framför tvn nu med godis och apelsinläsk :) Somnade i fåtöljen med, känner att jag är helt slut! Var inte ens trött förut, men var väl så uppe i varv för att vi skulle hinna med arbetet, pluggat osvosv..

Imorn innan kvällsplanerna blir det pulka med Mami och Freja med :) WOHOO! Det var fasen inte igår! Och så ta med sig varm oboy, mackor och annat gott. Så himla mysigt!

Wepp, Robin Hood som sagt.. Ska slumra lite i fåtöljen med :) hihi

SovGött

Myskväll :)

 Nammi, nu har vi precis käkat tandori-kyckling, ris och curry sås :D huuuuuuur gott som helst!
Och nu sitter vi framför tvn med en varsin godis skål och väntar på att På spåret ska börja :D haha

Nu är mätt och belåten också, finns det någon bättre känsla ;P ? haha

Jappjapp, love såna här slappar kvällar :)

Huuula

Jippie :)


Hihi, japp! Förut var jag sur för ajg hade bett mattias att tomas skulle ringa mig när han hade rast, men kom det nåt telefon samtal? Icke sa nicke :P så när han väl ringde när han hade slutat var jag pissed, fyra timmar senare liksom :S Anyway, sen ringde jag igen för att säga att jag var hungrig och då hade gullet bokat bord och bio tills imorn :) Jippie :)

Idag var en dag, rätt bra faktiskt! Började med skola kl 8, men inte så farligt som jg trodde. Vi fick ordning på arbetet och kunde skicka in det innan deadline! Sedan blev det en sväng på stan.. Hittade två tröjor för sammanlagt..... 54kr :D haha alltså femtiofyra spänn :P En vit spetströja från gina och så en t-shirt från Monki. Så jävla VÄRT! :D

Nu är jag hungrig så ska tvinga Tomas att gå till Ica med mig så att vi kan köpa kyckling- det har jag varit sugen på i flera veckor nu :P

På återseende


GaaaaaaaaH !!


Panik, Gaaah. Hoppas det löser sig med arbetet imorgon.. Och jag som trodde att jag skulle få sovmorgon till kl 8 iaf.. men nejnej, då ska vi vara i skolan så upp och hoppa vid 6 senast ! Puuh men det är ju very Important så!

Jaja, blir nog bra :P

Nu ska jag sova!!

Sliip Tight

Pommes och Bearnaisesås!!


Fyfanken alltså vad gott :D jag är såå hungrig! pommena ligger i ugnen och bearnaiesåsen ska strax tillagas, namnam :D haha, fiinns det något bättre än mat? :D

Japp, idag har jag jobbatjobbat, träffat Lina och så åkt hem tillsammans med Tomas, vi köpte mcd mat... En el nacho, morötter, chicken mcnuggets och ramlösa :D Guud så gott!

Igår var jag nere och basta och bada, hoho. Och vet ni vad vi gjorde efter att vi bastat?
Jooo, vi sprang ut i snön och rullade oss, haha två gånger till och med! Häftigt va :D och fyy vad kallt det var sen, fötterna var helt bortdomnade när vi gick tillbaka till bastun sen :S Huuuu

Jäjä, nu ska jag sätta igång med såsen,  känner hut det vattnas i munnen :)

Hej


Temla :D


Nu ska Tomas hämta Temlorna som jag köpte idag i kylen :D NAMNAM! Temla, Åh Ture Sventon alltså - ÄLSKA!

Har även varit i skolan idag, gick bättre än vad jag trodde, skönt! Och vi köpte mat i pastavagnen också, det var gott :D

Ikväll ska jag fasen börja plugga till tentan på riktigt! Men börjar bli sådär trött igen... Uschusch! Ska ät amin Temla nu och sen masa mig ur fåtöljen, HUA

chiccis

1 år och 1 månad


Förresten så har Tomas och jag varit tillsammans i 1 år och 1 månad nu, häftigt va :D hihi

Jag älskar dig <3

Frukost!


Jag älskar verkligen att äta frukost, det är så otroligt gott !! Iofs är det ju typ alltid gott att äta, MAT :D haha

Strax blir det en sväng till skolan för att sammanställa vårat arbete och förhoppningsvis bli klara, sen hem och plugga till tentan (som jag förtfarande inte börjat till :S) Jaja, skulle egentligen vilja stanna hemma hela dagen för att komma igång med plugget, men gruppen kallar :P

Nu ska jag käka upp :D och så gå till bussen.

HEJDO

Usch och fy !!


Jag säger bara det Usch och fy! :S bläää

Iallafall fick mina danselever och min underbara lillasyster mig på bra humör igen :D Nu sitter jag i fåtöljen mätt och dödstrött, funderar på att gå och lägga mig strax :O Och Tomas tog med sig mat hem idag Jag åt sallis , NAMNAM :) hihi

Jaa, sen fanns det inget mer intressant..

Over and out!

Nu är jag kokt och stekt!


Ujuj, nu är jag både kokt och stekt... Kokade i bastun ett tag, ett svalkande dopp, stektes ett par vändor i solariet, svalkade mig, kokade sönder i bastun.. Och nu är jag helt slut!

Och mätt med :) Korvstoganoff och ris lagade Tomas och jag, NamNam :D hihi

Och så har jag även varit duktig och anmält mig till tentan - den ser jag inte fram emot :S Är sjukt trött nu också efter kokandet osv men har ju lite kvar att göra på uppgiften tills imorgon! Jag som verkligen bara vill lägga mig ner och snarka nu!

Är förresten sjukt pepp på att börja träna nu - på riktigt :D haha !! Måste bara ha råd med träningskortet också, och det finns ju inte plats för det nu i min ekonomi :( Får inte pengar förän i slutet av februari och då har det ju redan gått så lång tid :/ Jaja, sånt lösar sig alltid :P (hoppas jag !!)

Ska väl ta tag i uppgiften med så jag får sova sen!

S N A R K !

Ticks!


Haha, jämt när jag är trött och inte har sovit så länge och ska göra någonting brukar jag få ticks (små ryckningar) i ena ögat eller ögonbrynet.. Idag hade jag det i vänstra ögonbrynet :P

Jag och Linus pratade om det idag i skolan - att de jämt försvinner när man ska visa.. Och självklart var det ju så, när jag pekade på ögonbrynet för att det ryckte (typ en gång i kvarten) så försvann det, typiskt! Haha det är fasen sjukt alltså !

Nänä, nu ska jag nog ner och bada med ove och robin.. förhoppningsvis är solariet ledigt när jag kommer ner med :D Och så kan kvällen avslutas med lite bastu! wohoo, skön avslappning i pluggandet - det är jag värd! typ:P

Eller?!

Äntligen hemma!


Nu är jag äntligen hemma från en låååång skoldag :S Åkte ju till skolan 1timma innan vi började för att fixa kort och grejer men självklart så öppnade ju inte den där jävla expeditionen förän kl 10... GAAAAAAAAAH! Så satte mig och fortsatte lite på resultat delen i uppgiften..

Sen hade vi massa lektioner, fixade iaf kortet på lunchen, lektioner igen och så lite grupparbete som avslutning, wohoo! Efter skolan fick Sandra och jag skjuts in till stan av Malin :) blev en sväng och köpte en mapp med fler flikar och överstrykningspennor så att jag kan börja plugga ordentig till tentan som är om 10 dagar... Har inte ens börjat än :S

Är väl dags nu! måste fixa lite käk med, döhungrig! Ska sätta Tomas på diskning så kan jag laga maten ;) haha

Så Lång sålänge

En heeeeel skoldag..


Idag kommer bli en lång dag :P :S... Börjar skolan kl 10 men ska åka dit innan vid 9 så att jag kan fixa liu kort o massa skit så att jag kan anmäla mig till tentan... Sista anmälningsdagen är imorgon (!) fyyy vad jag är lat!

Gjorde iaf en del av uppgiften igår och skickade den till Malin - min workingmate på uppgiften så hon kan ta med sig den idag, duktigt va :) Sista delen fattade vi inte riktigt så ska fråga om lite help idag när vi träffar de andra!

Jäjä, nu är frukosten strax slut och jag måste gå och torka håret, klä på mig och allt sånt tjafs.. Var inte så jobbigt att gå upp vid 06.15 ändå.. Eftersom Tomas börjar kl 6 idag så är han tvungen att gå upp vid 5 och det blir så himla mycket lättare att stiga upp ur sängen då än om han ligger kvar och är sådär mysig och varm under täcket :P
Varför är sängen alltid skönare och mer inbjudande på morgonarna?
Och varför är det alltid så lätt och skönt att somna om dagar som dessa, än på helger tex när man får somna om och då är det totalt omöjligt?

Livets mysterium;) haha

HejsPejs

Han är så söt !


Han är så söt - Min älskling :) Vi sitter vid köksbordet och äter varma mackor som vi precis plockat ut ur ugnen - supergott!

Samtidigt som vi äter sjunger Tomas kramsången och dansar robotdans :D haha

Jag älskar dig!

Dags för plugg!

Uschanimej - måstemåstemåste plugga! Har en feting uppgift som ska vara klar snart och jag som är så otroligt trött! Söndagar är väl allmänt sega och slappa dagar men att jag har haft fullt upp både fredag och lördag gör ju inte saken lättare precis :S Buhu!


Aja, blev en mycket trevlig kväll igår! Tomas och hans kompisar satte sig i vardagsrummet och spelade poker och Siri kom hit till mig i köket :P haha.Vi lagade mat - tacotårta, pratade och drack vin :) Sedan pratade jag med Malin och en planerad lugn kväll hemma hos mig blev istället förfest hos Malin med massa trevligt folk :D Vid kl 1 gick jag, Siri och Ove till krogen och ägde lite floor :) haha. Och min honeypie var där med men åkte hem strax efter att vi kommit dit för han var en tröttis :( Kvällen slutade när krogen stängde och jag fick skjuts hem - very nice!


Idag vaknade jag senare än vad jag borde, slappade lite framför tvn och datorn med chips och annat gott :P Sedan bestämde Tomas och jag att vi skulle ut på promenad i det vackra vädret :) Så gick en lång sväng (tycker jag iaf :P ) på ungefär 1timma och en kvart - Duktigt!


Nu måste jag fasen ta tag i pluggandet på riktigt - har inte orkat börja ordentligt än och uppgiften ska vara någorlunda klar tills imorgon iallafall! Hujedamej :S

Wish Me Luck!


Lördags morgon - Segt!

Ojoj, vad jag är trött! Trots att jag vaknade vid kvart i tolv och då hade sovit i nio timmar, samma sak igår :S

Anyway, mycket trevligt kväll igår! Efter jobbet kom mamma och hämtade mig :) hihi så jag både skulla få skjuts och köra hem till mig! Hämtade upp Micke och Henrietta på vägen och så bar det av hem till Tomas och mig.
Vi började direkt med maten och det vankades klyftpotatis, fläskfile i sås, vitlöksbröd, sallad mm. Underbart gott :D pch så några glas vin till det - finns det något bättre?!

Under kvällen bjöds det även på efterrätt - choklad latte mousse med hallon och grädde :) , godis, chips och så skräckfilmen Amityville Horror! Alla var nog väldigt trötta och sega tror jag så sista timmen spenderades enbart i soffan framför tvn.

Morgonen/förmiddan har spenderats framför tvn med lite chips och godis ! Hihi, nu blir det lite promenad så vi vaknar till och kan förbereda inför kvällen.

Tomas ska ha pokerkväll med grabbarna (herrejesus) haha, och Siri kommer hit så ska iv sitta och pimpla lite vin och prata minnen - Lovely :)

Au revoir

Fullt upp !


Ja, uschanimej...  Fullt upp hela tiden ! Nu städar jag lite, strax måste jag göra mig iordning så att vi kan åka och handla till ikväll! Efter handlingen blir det bussen direkt till jobbet och jobba ett par timmar, sedan stressa hem och ha middag .. !

Men det kommer bli kul :D det är huvudsaken!! Hihiii

Anyway.. Nu måste jag plocka lite mer och sminka mig och byta kläder - kan ju inte gå i pyjamas till affären! Hoho

Hejpa


Det är jag värd :)


Var så jättejätte hungrig förut när jag kom hem så gjorde världens godaste grej :D haha
Tog två mjuka bröd till tacos och la lite ost o annan skit emellan och sen stekte lite i stekpannan och så slica upp den - Sjukt gott! :D
Har förmodligen läst det någonstans.. Hur skulle den goda idén annars entra min hjärna sådär utan vidare :P ?

Anyway, har inte kommmit ur fåtöljen än..... Blir nog att dammsuga osv imorgonbitti istället! Nu ska jag färga håret, kanske ta ett bad under tiden med :) ?
Eller måla naglarna kanske ? Och raka benen ?
Jaa, fyfasen vad bra :) sånt roligt är jag värd efter en dag som denna :D haha

Kiss

Vilken jävla dag !!


Usch och fy! Skola, försenade och missade bussar, taxiresor, danslektioner, dubbelbokning av salar osv..osv..

Jaja, något gott kom det ur det iallafall :) I och med dubbelbokningen träffade jag en annan dansledare och fick erbjudande om att vara med i en Street Dance grupp :D Sedan ringde hon även och sa att det på lördag är oliak lektioner som man kan gå på och testa lite - for free! :) Sounds tempting..

Nu ska jag rota fram något att käka, sen kleta lite hårfärg i håret och så städa med... Jippie! :P

Och fetaste skoluppgiften - jag dör ! :(
Nu är jag sjukt hungrig!!

Hejs

Fyyyyyyyy

fan alltså.. skrev ett långt inlägg men så hängde sig skitsidan.. Jaja, lyckades printscreena en del av det iaf.. håll tillgodo!

Nu är jag förbannad .. :P GodNatt!







Fläskfilé :D


Jepp, jag är vaken! Tomas åkte precis till jobbet så vi har ätit én god frukost tillsammans innan han åkte :) Och efter jobbet ska han gå och plocka ut min jacka, Jippie :D hihi

Och jag ska snart iväg till Nathalie :) Alltså... jag är så sjukt sugen på fläskfilé med bearnaisesås :D funderar på att käka det innan jag åker, måste ju ändå äta någon mer gång innan ikväll :P hoho

Mm, får nog bli så !! Ska gå och tina den nu :D
Yummie!


Hmm..

Mm, nu har jag precis smällt i mig en korv med bröd :D Gottigott!!
Middagen hos Tomas föräldrar blev mycket lyckad :) Fläskfilé i sås med ris och till efterrätt hallonpaj och grädde :D Sjukt gott! Sedan blev det även Cafe Latte och att kolla på lite bilder från olika tillfällen :)

Idag förresten var vi på First Aid och kollade efter en ny skid/snowboard jacka till mig tills vi åker till fjällen. Tomas hittade denna :



Sjukt snygg :D haha och Tomas har likadan fast i kill-modellen och grå/svart :P Men ändå !
Frågan är väl hur bra de kommer passa till mina snowboard brallor jag köpte förra vintern - dom är bruna med ljusrosa fyrkantsmönster... typ :P haha jaja

Nu blir det sova, imorn ska jag träffa Nathalie :) Wohoo!

Sov Äckligt !!

Snart Frisk!!

UschUsch, har varit jättesjuk men nu är de på bättringsvägen :) typ helt frisk idag så på torsdag blir det skola! :P

Jaja, helgen var bra :) Film, tv, godis, mat osv! Mamma kom och hämta i söndags så körde jag till mobilia där vi handla på en asrolig affär :D haha. Upptäckte när vi kom dit att övningskörningsskylten hade låsnat :O Undra hur länge jag hade kört utan den.. Jaja, hittade lite shit och skjutsade sedan hem Micke. Duktig som ja var körde jag hem till mig med :D WOHOO!

Sen blev jag sjuk :/ Har legat i sängen och kollat på film helda dagarna.. Älskling åkte och köpte isglass och tidning till mig med :) Han är underbar!

Idag som sagt - mycket bättre. Blev en sväng till stan för att köpa presenter till Tomas mamma som fyllde år igår - GrattisGrattis! Och nu ska vi dit på middag, NamNam :) hihi

Chicken

RSS 2.0