Paus


Nu har vi lite paus från dansandet, lite skönt faktiskt! Så otroligt varmt i mask, tjocka danskläder + svart dansmatta.. jaja, kul iaf :) Fast det går ju aldrig som man tänkte sig.. Idioter, ska det vara så svårt att plandera eller, skulle ju fan jag klarat bättre ;D

Anyway, en gång kvar vid kl 21. Så ska vila upp mig lite hemma hos mamma nu och så ner till stan igen vid åtta.
Sitter och kollar igenom min gamla backup mapp på datorn också och hittar massa gamla bilder o shit..
Saknar mitt hår !




Heftigt va ;D

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och vila upp mig inför kvällen! Så lång

Wöw


Vet ni vilken gammal låt som precis kom på mtv... Prodigy's Firestarter :D gött!
Så jag var tvungen att leta fram min gamla Prodigy skiva som nu står på högsta volym i cd-spelaren.. Hoppas att den jäveln som brukar spela hög techno musik på mornarna sover och vaknar! Precis som han/hon brukar göra med mig :O Smaka på din egen medecin :D haha

Fint väder?! My ass..


Jaha, nu har dom sagt i typ tre dagar att det ska bli fint väder idag och helgen framöver. Men vad är det jag ser på himlen? Jo, Moln! Detta är icke acceptabelt, speciellt inte om vi ska fullfölja vår idé att skippa scenen och dansa på gräset :P för då har vi inget TAAAAAAAAAAAAK :O

Jaja, de får bli som de blir vill iallafall inte dansa på scenen för den är precis som Lotta sa "...ett jävla litet frimärke som blåser iväg vid minsta vindpust!" Haha ;D och dessutom så ligger den och flyter i vattnet (!).

Jaja, äta min frukost klart nu för att sedan dra mig neråt mot stan. Kl 12, 15 och 21 uppträder vi vid ån! Don´t miss ;)

Hajdo

Bortskämd


Jag har blivit lite (ännu mer) bortskämd under veckan nu när Tomas har varit sjuk.. Då har han stigit upp samtidig som mig och fixat frukost till mig så att jag bara kan sätta mig och käka innan jag måste gå :)

Men han är bäst min älskling, vet inte vad jag skulle göra utan honom! Massa med kärlek på dig <3


Underbara älskade Tomas <3

Inviger nya tv:n :)


Japp, nu sitter vi mätta i magen av pizza pch Champis framför nya tvn :D För vi var ju tvungna att inviga den såklart :D Snart väntar kola-pudding, mineralis och stjärnor! NAMNAM
Ovant med så stor tv bara, kan inte se hela skärmen på en gång som måste flyga omkring med blicken hela tiden :P haha

Joop, Malin satt o dona lite med min blogg också i skolan. Mycket bra, skulle aldrig klarat av det själv ! Thanks babe ;)

Nej, nu ska vi fortsätta invigningen innan jag somnar. Gäsp!

Grattis!


Så, Grattis Jojjan på 20-års dagen! Tack för en trevlig kväll med god mat o tårta :D namnam

Mhm, dagen har varit bra. Träning på morgonen, gick mycket bra! Efter några timmars tränande så var det dags för lunch, vi bestämde oss för att testa på taco-bar. Blä - det var ett misstag! Iaf kycklingburriton som Lotta och jag beställde :/ Usch, chipsen däremot var ju goda.

Sedan en sväng hem till mamma och göra mig iordning för att dra vidare till Jojjan där det bjöds på mat och tårta, mycket gott! Kul att träffa lite folk med som jag inte gjort på länge känns det som :O Drog mig dock hemåt tidigt vid kvart över sju (haha jaa jag vet, men har ju faktiskt varit vaken sen kl 8 med) Hem till moder, köpa chips och skjuts hem. Så nu sitter Tomas och jag i soffan och mumsar :)

Sova snart med, imorgon är det genrep vid 10 så :O ingen sovmorgon inte som sagt!

Lördag


Mhm, lördag idag. Ingen sovmorgon inte för nu blir det träning hela dagen och sen så ska jag hem till Johanna och fira hennes 20-års dag :) Och imorn blir det tusan ingen sovmorgon heller för då har vi genrep :O Jaja, snart är de slut alla stressmoment! Förutom jobbet då..

Igår var Tomas och jag duktiga :D Organiserade vårat vindsförråd så att man nu kan komma in i det, applåderapplåder! Sen så städade vi på balkongen med och ställde ut de nya möblerna och sånt :D På kvällen lagade vi mysmat, åt godis och kollade på Sunes Jul :D haha.

Nej nu måste jag gå, bussen går snart och den har vi absolut inte tid att missa :O  Jäppjäpp.
Hejs

Iväg


Nu ska jag iväg till hästholmen med Mami för lite vernissage tror jag och middag, ska bli gött!

Så otroligt skönt med sovmorgon imorse :) Och eftersom Tomas inte började jobba förän på eftermiddagen kunde vi ligga kvar och dega i sängen, läsa Sune och äte piggelin! Sen badade vi och läste Sune, haha :D Men då tappade Tomas sin glass i badet så att halva smälte bort och den var  helt platt... HAHAHAH :D Så mycket har jag inte skrattat på länge :D

Jaja, nu kommer Mamma strax så ska ner till bilen. Seeya

K U L


Kul att man inte ens kan få prata med sin pappa i telefon som man inte pratat med på en månad för att "Dom" väntar telefonsamtal.... Ohhh, vad viktigt det är!
JÄVLAR vad kul

Mitt öga!


Mitt vänstra öga är helt svullet :O whaaaaaaaaaaat?? vad är detta för något?
Ser ut som att jag har fått en fet smäll rätt på ögat, K U L ! verkligen...

Ibland är jag faktiskt snäll..


Jaa tro det eller ej, man jag har mina stunder! Nu känner jag mig väldigt snäll tillexempel.. Tomas är på träning så när han kommer hem ska han få korvstroganoff med ris till kvällsmat och rabarberpaj me vanlijsås till efterätt :) Mm, snällt va?!

Och faktiskt så har jag inte ätit någonting sedan våran lunch kl två.. Väldigt ovanligt för att vara mig som brukar gå omkring och vara hungrig hela tiden! Menmen, lite sent nu men nu börjar jag bli hungrig iaf så ska bli gott med mat när Tomas kommer hem :)

Bäst att fortsätta förbereda så att det bara är att slänga ihop allt sen när Tomas är på väg hem!
So long

:)



Du är min största skatt <3

Söndag


Söndagar är sega, men det är gött. Nu ska jag iväg till mamma, vistas lite ute i trädgården och sedan ska vi iväg på utställning. Sånt gillas! :) Efter utställning blir det att gå ner till Tomas jobb och möta upp honom för att åka ut till Mattias och fira honom lite i efterskott, hoppas på tårta :D haha

Wepp, nu ska jag gå till bussen tänkte hinna ta ut pengar och köpa mig en piggelin innan :D

Blä!


Usch fick äckligt illamående mitt i min frukost, så nu fick jag bara i mig en halv macka och lite fil :( Inte alls bra med tanke på att jag inte kommer kunna äta förän vid kl fyra kanske..... Buhu!

Jobba


Mmjepp, jag är trött (som vanligt). Hade svårt att somna inatt och när Tomas gick upp för att gå till jobbet tog det över en timma för mig att somna om :/ Men nu jobba iaf, från tolv till nio och bussen går om 30min! Fyfassen alltså, vad slut jag kommer vara! Men jag ska väl vara glad att jag har ett jobb i och för sig, och idag är det ju dubbelt betalt med så ;P Men egentligen, tänk om man kunde få vara ledig nån gång?

Obotligt trött!


Ja, det är en mycket bra beskrivning på mig just nu - obotligt trött! Vaknade vid kl nio efter iallfall nio timmars sömn (?) låg kvar i sängen och läste sune, gick upp vid tio och käka frukost satt och dega lite framför tvn och datorn. Efter två timmar bestämde jag mig för att lägga mig i sängen och läsa lite mera sune :) Och vad tror ni händer? Jo jag somnar såklart.. Herregud! Tur att jag vaknade vid halv tre för alldeles strax måste jag åka in till stan och träffa Tomas o sådäraaa...

Ska nog ta mig en mcflurry marängsvisch när jag ändå är där också, NamNam :)

Hihi, hejdå

Grönsakssoppa :)


Nu har jag precis smällt i mig en skål med grönsaksoppa :) NAMNAM! och så gjorde jag vitlöksbröd till med, namminam.

Skola idag, kanske kan funka detta.. Men är så jäkla mycket att klara på två veckor (wohoo^^) bleblee

Tycker synd om min älskling med ifall han har börjat cykla från jobbet eftersom himlen nyss öppnade sig och alla änglar började kissa, Haha :D den dagen jag slutar att skratta åt mina skämt är den dagen grisar kan flyga! Och nu började det ännu mera :O Usch, och vi som skulle gå promenad sen :(

Jaja, tror jag ska ta mig en tupplur på soffan nu! Har sovit typ nio timmar inatt men är ändå helst slut :/

Gonatt!

Sådärja..


Sådär ja, det var ju inte så farligt trots allt :) hihi

Skola idag, hemtentan klarad.. YES! Fyfassen vad gött :D Åkte hem, somna, försov mig och stressade till jobbet. Var mycket och göra så kom inte därifrån förän fem i nio, dödshungrig! Så faktiskt fick vi beställa pizza för vi hade ingenting som gick snabbt hemma och jag måste äta direkt när jag är hungrig, annars mår jag bara illa :/ men det var nammi iaf! Och nu är jag bara sugen på pizza - ingenting annat! Kanske möjligtvis grllad kyckling med keso men kyckling har vi ju inte heller :( buhuu

Var en sväng förbi Tomas föräldrar förut med och pratade lite o hämtade rabarber :) Så imorn eller på fredag blir det rabarberpaj, namnam :)

Hihi, nu sk jag rota i skafferiet sen kanske det blir ett avsnitt av mordis innan sängen!

Skor


Hittade förresten ett par skor (sketasnygga sneakers i siden aktig tyg med guld) i garderoben idag som jag inte använt på över ett år. När jag kom hem ikväll efter dansen o allt så insåg jag varför de hade legat där så länge... Jag har en stor bula ovanför hälen :S Skitont gör det och ser inte alls trevligt ut. Tusan! vad ska jag ha för skor imorn då som inte kommer att trycka på där?

Tyck lite synd om mig  :)

Sallad och Mordkommissionen


Japp, skola och dans har det varit idag. Kom hem till en ny-dammsugen och diskad lägenhet, weeeey :D Städade toaletterna och ställde mig i duschen i väntan på Tomas som sen kom hem med kyckling sallad som vi bänkade oss med framför Mordis :)

Nu blir det ett avsnitt  till sen sussinannna för imorn är de skola och sen stängning på jobbet som gäller.

Rata semifinalen av eurovision ikväll? JA! 340 miljoner hade de tydligen lagt ut på arrangemanget :O Snälla nån, jag hade kunnat spendera de där pengarna så mycket bättre ska ni veta ;)

Jaja, nu ska jag borsta tänderna klart i väntan på att Tomas duschat klart och så som sagt Mordkommissionen, men blir helt beroende - tro mig. Ännu en sak jag fått (förutom mig och mineralvatten) jag fått Tomas beroende av ;)

Hej!

Vilken duktig fästmö jag är...


Som ska fixa kvällsmål till min man som kommer hem från träningen nu. Mitt nybakade morotsbröd och te framför ett avsnitt av mordkommisionen :)

Woow va ?

Helgen


Ja som sagt, helgen var trevlig men fullt upp all the time!
Ikea i fredags som sagt.. var planerat att köpa två speglar och typ diskhandskar.. Och vi kom hem med: Två speglar, balkongmöbler, handdukar, lakan, tvålkopp, disktrasor, diskhandskar, godis, gardinknoppar, tidningsställ, glas och säkert något mer som jag har glömt bort... Sen så vandrade vi runt lite i övriga tornby med och hittade bl.a plugg, tejp, korthållare och varsit par skor :) Och så träffade vi Siri med, det var fasen inte igår !
Mami hämtade oss som tur var, skulle varit omöjligt att få med allt på bussen - fick ju knappt plats i bilen liksom.. Sen blev det en sväng hem till Hana och Joel för hembakad pizza - NAMNAM!

Lördagen var dans hela dagen och vad stolt jag blev över mina elever :D Superduktiga var dom! Sen så uppträdde ju vi med på scen ;) Gick mycket bättre än förväntat och vi fick stående ovationer ;) Kvällen blev mys med älsklingen, Fläskfilé och pommes med bearnaise sås, godis och chips framför tvn :)

Och så söndagen, spenderade ett antal timmar hos mor i trädgården. När jag gick från bussen var det en galen kvinna som sprang omkring i hagen och skrek saker :O så jag var tvungen att skynda mig in, haha :P Fick ett sug efter fläskfilé eller köttfärssås när jag satt på bussen med och jag tror att gudinnan hörde mina böner för mamma hade köttfärsås i frysen :D Hihi. Sen blev det tvättning och mordkomisionen för hela slanten.

Sådärja, totalt ointressant!

Måndag, igen...


Måndag igen - dagarna går så snabbt! Skola en stund idag sedan hem och baka bröd, visst är jag duktig :D
Snart är de dags att laga mat med innan Tomas åker till träning. Fick en påse räkor av mamma när jag var där igår och så glömde jag att lägga in dom i frysen så det får bli risotto med räkor till middag, nammi :D

O freja och jag sitter på msn och videosamtalar med varandra medans vi spelar gsm, kul man kan ha :D Haha

Nej nu är de dags att skala räkor tror jag.. men funderar på att överlåta det till Tomas :)

Jahaja..


Jag är så otroligt jäääääkla trött. Två dagar helt fullt upp och ingen vila känns det som.......

Igår åkte Tomas och jag hemifrån på morgonen o så blabla.. Sen åkte vi till Ikea och åt frukost. Handla en massa mer än vad som stod på listan(självklart) och därifrån kom vi inte förän efter kl 17(!) Blev en sväng hem till Hana och Joel för hembakad pizza och filmmys :)

Idag blev det att hoppa upp vid kl 7 - jippie! In till stan för dansträning och dansföreställningar hela dagen. Gick bra, mycket bra faktiskt! (förutom lite strul men det löste sig ju) Kom hem vid sex. Duscha laga mat kolla film.

SOVA!

Buhu


Hatar när man blir sådär blödig när man är ensam hemma och inte har någon varm famn att krypa upp i. Som nu, läste något sorgligt och sen börjar jag fan böla för allt :/ Önskar att Tomas var hemma så att han kunde hålla om mig och säga att det inte är så farligt. Precis som när vi kollade på I taket lyser stjärnorna på bio och sen skulle gå till bussen och jag började storböla mitt på torget, vilken tur att jag hade dig då :) Usch nu orkar jag inte mer, kom hem!

:S


Det är omänskligt att börja skolan kl 8 :(

Jag är trött


Tror fasen att jag ska gå och lägga mig snart, ska ju trots allt upp kl 6 imorgon så...
Ska bara förbereda mig lite mer inför seminariet och sen blir det nattinatti :)

Sov gött, vakna blött!

Mätt!


Ojoj, nu är jag mätt. Har mat upp i halsen känns det som när jag sväljer. Men GOTT de var det, jajjamensan!

Snart ska vi gå promenad med och hämta ut ett paket på Ica som jag beställde igår. Snabb leverans - Me like! Hihi :)

Sune


Nu har jag varit duktig och diskat! Så därför förtjänar jag att ta ett varmt bubbel bad och måla naglarna innan jag sätter igång och pluggar inför seminariet imorgon....

Ska läsa Sune i badet med :) haha. Har alldeles strax läst klart 'Sune börjar tvåan' och ska börja på 'självklart Sune', Men Tomas har redan läst klart 'Tjejtjusaren Sune' tror jag :O Ojoj, Sune maraton hos familjen Davidsson/Risberg :)

I eftermiddag när Tomas slutat jobba ska han ta med mat hem med :) NAMNAM! Så slipper jag tänka på det och kan fokusera på plugget. Duktigt va? :)

Nu är jag törstig, tur att vi har mineralis med citronsmak  kylen!


från google

Haha


Förresten, när vi var vid Ica så satt det en hund utanför... Och den hade underbett! Haha, den var så söt att jag höll på att kissa på mig :O Hahah, jag blev helt tuttig.
Kommer ihåg att jag läste om en schäfer en gång som ingen ville köpa bara för att den hade underbett - Usch!

Men jag är iaf glad för våran vovvi :) Trots att hon är en tjåckis med hängtuttar <3



Världens underbaraste <3




Min underbaraste :) Idag när vi skulle göra lite kvällsmål (mackor till mig och fryspizza till tomas) Så kände jag att det var något som fattades.. Och efter lite funderande kom jag på det - Crunchy!! Men hade vi det hemma? Nej. Vad var klockan? 21.37.

Affären i tannefors stängde alltså kl 10 och det tar typ 10 min att cykla dit.. Så jag hoppade upp på pakethållaren och Tomas bajkade mig till Ica :) Och så fick jag min efterlängtade Crunchy - med äpple och kanel smak blev det! Åh han är så underbar, cyklade som en dåre över hastighetsbegränsningarna trots att hans pizza var på G och det var fotboll på tvn. Hihi :) PUSS på dig min lilla Räka <3

Fin bild va förresten? Den är från när vi var i Norge förra året, då hade vi bara varit tillsammans i två månader och vi sa det magiska ordet första gången. Hihihihi

ja


Följ min blogg med bloglovin


annars lämnar jag brinnande hundbajs i era brevlådor

:)


Lina ringde precis och avbröt mitt städande, skönt :P Vi pratade om allt möjligt i 30min och jag insåg hur jäkla länge sen det är vi sågs.. :( Och inte bara Lina utan i princip  alla mina kompisar, men det är ju så äkla mycket att göra hela tiden..

Men det ska bli ändring på det nu! Men det är ju det som är de jobbiga med att plugga - att man aldrig är ledig egentligen. Så om det inte blir bättring inom en månad så blir det efter för då slutar skolan, jippie :D haha. Då jobbar jag bara så då blir det mer tid över till annat :)

Nej nu får det bli lite fortsättning i småplocket sedan en dusch och så kvällsmål!

Mmm <3


Jag älskar när man hittar såna där underbara låtar som man kan sitta och lyssna på om och om och om och om igen :) (efter några veckor brukar jag iofs tröttna på dem men aja:P) Som nu har jag hittat Milow's Ayo Technology - Underbart!! :D

Så nu går jag och småplockar lite hemma, dammar bland annat...Tror även jag kommit på en snygg och bra lösning till våran ena hallvägg :) Så nu vill jag bara åka ut til Ikea och handla lite skit. Det är ju tusan att man inte har en bil! Eller framförallt körkort då kanske ;P

Sitter och funderar på om Tomas hann dammsuga innan han åkte in till stan... Det ligger nämligen lite dammkorvar bakom spegeln i hallen :P haha

Idag har det varit träning också.. Efter lite krångel var vi hela gruppen samlad. Matilda och jag satte ihop slutet på en av danserna så nu har vi hela koreografin tills på lördag iallafall då vi har uppvisning på folkunga...
Och så den 29 maj med inviger vi hamnfestivalen i stan ;D Missa för all del inte det kära vänner :)

Nu ska jag sätta Milow på repeat och fortsätta min småplockning

Sova


Usch vad jag är trött, helt slut! Jobbat tio timmar och nu vill jag verkligen bara sova!

Kom inte hem från jobbet förän efter tio, då käka jag lite mikro-lasagne och pratade med Mami i telefunen :) hihi

Och imorn blir det träning med, uppvisning nästa lördag så blir fasen att ligga i en del nu alltså! Sen så ska jag nog fixa lite hemma, aja....

42,1% - de ni!

hejdå

Hard Work Work!


Jobbajobba, pengarna är ju i och för sig välkomna och så är det ju bra ob idag med så :D men ändå...
De ringde och frågade om jag kunde börja tidigare idag med så det blir lite över 10 timmars jobb.. Jaja, har jag klarat mer än tolv timmar i sträck så ska det väl gå nu  med ! .. :S

Nej, nu måste jag kila till bussen.
Jag är trött!

Lakrits!


Alla pratar om choklad o sånt hit och dit.. "Namnam det är så gott blablablabla..." OSV.....

Men alltså, NEJ! Lakrits ska det vara :D Fyfasen alltså, lätt det bästa och godaste godiset som finns :D NAMNAMNAMNAMNAMNAMNAMNAM säger jag bara


(google)

Lakrtis är min hemliga passion :) Och mango, färsksaltad gurka och mineralvatten :D eller hemliga och hemliga men... Vad skulle jag göra utan dessa produkter i mitt liv? :D haha puss på dom!

Nu ska jag sova, jobba imorn!

Sniken Snorre.


Jaa. jag satt med hemtenan och dog, nu är den inlämnad iallafall. Om jag inte får godkänt struntar jag i resten. Anyway, valborg igår.. Tomas och jag handlade till kvällen, namnam :) Och efter lite dansträning så var det dags för grillning :D
Laxfilé, klyftpotatis, grillspett med grönsaker och sås :D NAMNAM

Blev en trevlig men kort kväll i uterummet som vi lånade av Tomas föräldrar, men gjorde mig absolut ingenting att folket skulle iväg för jag var dödstrött efter tre timmars sömn så det var underbart att bara plocka undan och gå hem o SOVA!

Idag gick vi tillbaka och städade lite och kollade på lite foton från när Tomas var liten, GULLE! :D haha
Sen så åkte vi iväg och begravde Kobolt :( buhu, det var lite sorgligt men bäst för alla. sov gott iaf kattskrälle <3
Efter det träffade jag Nathalie :) Vi pratade och hade trevligt som vanligt!

Saknar min älskling nu, kom hem och mys med mig!

Nu ska jag dricks upp mitt alkoholfria jordgubbs"vin" ;D enjoy!

RSS 2.0