Nu ska jag åka till min fader!


Jepp, skulle egentligen tagit tåget dit vid 21.30 men eftersom Henke var så seg på att stänga... ! :p HAHA narå, men vi kom inte ifrån jobbet förän typ en halvtimma senare eftersom det alltid är en massa saker som ska fixas :P jajaa

Nu kommer pappa och hämtar mig iallafall :D gött o slippa tåget! Skulle egentligen gått på stan med honey idag med, men Jonas ringde och frågade om jag kunde jobba tidigare så kom dit vid halv ett istället för halv fyra :P hoho.

Nää.. nu är det dags att dra! ska slänga ner datorn i väskan o traska ner!
Kommer att bli en helg full med pluggande inför tentan som är om två veckor fyfaan! jag som är van att plugga typ 2 timmar kvällen innan.. Men inte om man ska läsa 400 sidor, icke sa nicke!

wepp, vi hörs på söndag
Kiseswisses

Tröttitrött

Ojoj, haha jaaa, skulle ju somna tidigt och vara duktig igår.. men det gick ju som det gick.. Lade mig i sängen runt halv tolv, men kunde inte somna. Kände efter ett tag att jag var hungrig men inte på något vi hade hemma, var sjukt sugen på kycklingklubborna jag åt på Ming (!) Men palla ställa sig och göra kyckling som tar en timma mitt i natten.. Runt ett fick jag nog och ringde Tomas, som tur var var han och Mattias på Shell för att m skulle köpa cigg så Älskling köpte en meny till mig som jag åt i sängen sen :P haha

Då vart jag iaf mätt, mådde fan illa när jag vaknade :S (fast när jag hade ätit upp allt var jag ändå lite sugen på kycklingen) Jaja, idag började jag skolan kl 8, JIPPIE! åkte in till stan och åkte den med Malin till uni..
Sjukt trött på föreläsningen, nickade till flera gånger :P Haha, sen efter skolan åkte jag och Gisela in till stan :) Satte oss på mcd ett tag, sen kom andra Gisela och vi gick på stan en sväng :) Mycket trevligt!

En sväng hem till mor min, danslektionoch sedan hem och käka med honey :) Sedan gick vi promenad i en timme :P hihi så då var vi värda lite godis (a) :D

Nu är jag sjukt trött efter fyra timmars sömn och ännu en heldag - likaså imorgon..
Tvättid kl 7, sedan ner på stan, sen jobba till 20.15 bussen till stan och sedan tåget till pappa, herrejesus!

Och samtidigt ska jag läsa typ 400 sidor till en tenta om två veckor :S GAAAAAAH No Thanks!

Sov Gött Vakna Törrt!

NU ska jag sova!


Nee, usch på mig... Det är en timma sen jag tänkte gå och lägga mig men fastnade såklart vid datorn :S

Massa roliga klipp, bloggar osv osv..

Borsta tänderna och sussinussa :)

GodNatt

En bra dag :)

Japp det har varit en bra dag.. Började med att gå upp (!) såklart... Städade lite och gjorde mig sedan iordning för att åka in till stan tillsammans med Tomas :)

Det blev lunchbuffé på Ming Palace - Underbart!! :D Sedan gick vi på stan lite och kollade kläder :) Mötte sedan upp Lina på stan :) Vi gick ett antal timmar och hittade litegrann iallafall! Ett par jeans, jeanstights, klänning och en t-shirtt! + att jag köpte ett par fingervantar eftersom ajg glömde mina hemma och det var sjukt kallt ute! Haha, Tomas fick välja och det vart ett par knallblåa fingervantar i Angora... Haha :P

Vid femtiden åkte Lina och jag hem till mig, hämtade ut mitt bokpaket på ICA och handlade lite. Vandrade hem till mig och lagade lite mat, NamNam :D Sedan bakade jag bröd :) Det vart också gott - jag är duktig!

Blev att ligga i soffan sen, vi kollade på Sex and the city och Top model, kollar aldrig på det och har noll koll men det var kul ändå :P haha Lina förklarade vilka alla var :P ..

Nu sitter jag här, ska soooova! Börjar kl 8 imorn så måste väl upp senast kl 6 JIPPIE!

Sov Well

SOVA



Efter en hel skoldag och en hel kväll med jobb - Sjukt Fresh!

Nu ska jag SOVA !

Sjukt Trött !!


Och ?!

Kom hem från jobbet ganska nyss, sjukt trött! Varit i skolan sedan kl 11 och sen åka o jobba direkt... Busschaufförs helvetet körde fel också, mitt inne i stan... IDIOT!!

Hungrig är jag också, har inte ätit något sen kl halv ett när Gisela och jag åt lunch tillsammans på universitetet, men det var mycket trevligt :) hihi

Och är så förbannat trött på alla kaxiga skitungar i skägget.... Och jag kan ju självklart inte låta bli att vara spydig tillbaka då.. :P BLÄÄ!!

Fick skjuts hem iaf så det var ju alltid nåt :)
Nu ska jag värma lite mat och lägga mig framför tv:n, det är jag värd!

GäspGäsp


Vaken

Jag är vaken, jag är inte trött! Inte trött! Inte trött!

Upp o hoppa, Snart blir det bussen till universitetet, plugga plugga, sen åka till jobbet. Mm, skynda skynda fullt upp!

Nää, nu ska jag äta upp min musli och sen göra mig iordning!

Have a nice day!

För ovanlighetens skull - En trevlig busschaufför!

Mm, nu ska jag sova..
Har gjort lite textanalyser idag, sedan åkt och jobbat, åkt hem till mamma och lämnat lite sedan bussen hem..

Och det var helt psycho för den tryckte av sig själv in stanna knapparna :O Så jag och den trevliga busschaufören diskuterade om det kanske kunde vara ett spöke :P haha.. men mm, jag tror det! Han berättade att hans bror och kompisar sett spöken i lumpen - Så de så!!

Jajaa, imorn blir det skola, två timmar tidigare också (!) ska introducera en ny tjej i gruppen så hon får alla texter och så. Sen skola till kl 17 och egentligen skulle jag komma in o jobba då, men ska komma dit så fort jag kan, slutar vid 22 så det blir en heldag!

Nu ska jag få min välförtjänta skönhetssömn ;)

PluggPluggPlugg

bara massa plugg

Bara en massa plugg!! Fyra olika artiklar, jobb, dans, blabla allt!

Använder just nu två olika kalendrar för att hålla koll på alla möten, lektioner, jobb, danslärargrejer osv jag måste gå på.

Mamma ringde nyss, lite välförtjänt paus i pluggandet.. (hade precis börjat) haha :P Pratade på om allt och inget i typ en kvart, sen var det tvunget till att bli plugg igen.. Nu har jag installerat mig i köket istället för i arbetsrummet - fick ont i ryggen av stolarna, måste köpa nya.. Eller var det bara en ursäkt för att slippa 30 sekunders plugg?

Sug på den ni!

Måndag..


Jepp jag är vaken, efter typ en halvtimmas snoozande gick jag upp.. Haha, fast det är ju faktiskt er än en timma sen nu! Gick upp till min älskling :) Åt lite frukost osv..

Nu ska jag sätta mig med ett par textanalyser till skolan :O ojojoj.. Jag som inte har gjort en enda läxa på 3 år, men klarade mig bra ändå.. Men nu alltså, nu fan gäller det! Om jag väl ska plugga och tillochmed låna pengar för att göra det så ska det fan bli bra också!!

Jajaa, sen blir det jobb i eftermiddag också så är väl lika bra att sätta igång med analyserna nu!

Wish me Luck !

Söndag!


Vaknade sjukt trött efter fullproppad fredag och lördag men än var ju inte helgen slut.. Vaknade som sagt av att Tomas väckte mig - det var dags att montera klart stolarna och så hyllan samt städa, diska osv :S hohoo

Jaja, efter några timmars slit tog jag en välförtjänt dusch och sedan promenerade vi upp till Tomas föräldrar, tillsammans åkte vi då till Tomas farmor och farfar för middag! Mycket namnam :D förrätt, varmrätt, efterrätt och så kaffe + kakor :) Finns det något bättre än mat?

Satt där ett par timmar mycket trevligt :D blev några glas vin med, mycket fint! Hoho, sen fnissade jag åt sen sak :P
Så fick vi också två lampor som nog kan komma väl till pass nu i plugg-tider! Efter det åkte vi hem till föräldrarna och hämtade lite av Tomas gamla vhs filmer - old school :O hahaha. Bla svärdet i stenen som vi har kollat på - Sjukt bra! :D

Så följde dom med hit, kollade de nya möblerna och vi fick även en förlovningspresent :) Assnygg glasskål, som just nu är fylld av apelsiner, men som kommer att användas till mycket sen :) Precis vad vi behöver, fräscha skålar,glas osv. Sånt som jag inte har lust att lägga pengar på själv men är väldigt välkommet som presenter ;)

Jajjemen, Imorgon ska jag göra massa textanalyser och sedan jobba så nu är det dags för sängen.

SleepTight

Montera hyllaNytt bord och stolar :)Nya hyllan, dock absolut inte fylld :Pförlovningspresent :)

Jaja, inte så bra men :P
Jag monterar hylla ;)      Nytt köksbord och stolar    Hyllan(ej färdigfylld)       Nice Skålen

Världens godaste godis !?!

Oooooh, tror att jag köpte bland världens godaste godis på Maxi  - såna där små mjuka pluttar vet ni som är röda, gula och gröna, fast lila! Med viol smak !!!!!!!!!!!!  Maj Gadd :D¨

Sjukt goda! Nästan bättre än IKEAs korv :)

Helgen


Helgen har varit ganska fullproppad, men rolig :)

Igår fredag åkte jag in till stan när Tomas slutat jobba, gick lite på stan och jag fick min massvis med fina klocka som jag hade kollat ut :D hihi köpte även en ny tvålpump, den var också fin :D hihiii
Sen gick vi hem till Joel. drack lite kaffe och sen bar det ut till tornby.. Började med Jysk där vi skulle handla nytt köksbord, blev inte det vi hade tänk från början utan istället ett glasbord med fyra stolar till - blev tollochmed kanske snyggare :) hihi
Efter lite krångel med backluckan på bilen fick vi iallafall in det och åkte vidare till IKEA.. Där åt vi korv med bröd - Love it! Haha, den är så sjuuuuuukt god !!! På IKEA inhandlade vi: liten hylla till hallen för telefon och sånt, bordsunderlägg, diskhandskar, möbeltassar och ltie mera sånt tjafs till hemmet :D mycket bra! Sedan åkte vi till Maxi och handlade lite things där med..

Åkte sen hem och precis då kom Koffe och Beatrice :) självklart trodde jag att vi skulle hinna med mer än vad vi gjorde.. Hade förväntat mig att vi skulle hunnit få upp bordet och stolarna, kanske hyllan med, diskat, dammsugit och plockat unan tävtten, haha men neerå.. Hade inte ens hunnit göra mig iordning, jajaaa. Blev lite förfest med dricka, singstar och GH Worldtour :)
Sen blev det taxi in till stan och bowlingen, believe it or not men jag var bäst :O HoHoHo iaf i första serien, sen drack jag nog en cider för mycket och det gick åt helvete :P hahaha

Gick vidare till Sangria, träffade Malin från klassen med :) Mycket trevligt! Drack öl och snackade lite skit, det behövdes :P haha. Sen köpte vi mat och åkte hem :)

Och ida lördag kom mamma, freja och hönan hit. Vi firade frejas namnsdag lite i efterskott med daimtårta och namnam :D Alltid lika trevligt när ni kommer <3
Sen bar det av till ljunsbro med tomas föräldrar för att kolla på innebandy match - han är så duktig min lilla pojke :) hihihi. Sen blev det storhandling på Maxi och Coop, så nu har vi mat för flera år framåt och det är äntligen lite inspirerande att öppna kylskåpet igen :D

kvällen fortsatte med Tacos och mys framför tv:n! Ska sleepa nu, för imorgon ska vi montera hylla och köksbord klart och sedan blir det middag hos tomas farmor och farfar :D

GodNatt!
(pictures kommer när jag orkar ladda min kamera :P )

Nyvaken

Okej.. klockan är 11.24 och jag vaknade typ nyss :O Inte så jättesent kanske men med tanke på att jag gick och la mig runt tolv så har jag ju sovit ett antal timmar.. Ajaa, det är gött! Vaknade av att Joel ringde, hihi han frågade om vi ville följa med ut till IKEA i eftermiddag :D Jippie! Så nu är det bara att vänta på att Tomas slutar vid tre..

Och så ska jag få en sak av honom med :) HiHiHiHi

Anyway, funderar på att ta en promenix till ica och köpa lite lyxig frukost och fira att jag fått mitt första studiebidrag - äntligen :D hihihi. Jajjamensan

Tjenis Penis!

Jag älskar Dig!

Igår förlovade jag mig med världens underbaraste människa :)     Tack för att du finns!  <3


Nu är jag förlovad med världens underbaraste människa!

Hur lycklig får man bli ?

Kärlek <3

Skola !


Skola idag igen, vadå ovan vid att gå upp tidigt och äta frukost o grejer ?!

Jag var ju jättenervös igår :P haha. Men det visade sig att det var ju ganska onödigt, jättetrevligt folk i min grupp iallafall. Började med lite grupparbeten redan första dan, Skulle göra en presentation och diskutera lite olika delar för hur en grupp skulle jobba tillsammans. Idag står en litteratur uppgift på schemat tror jag..

Men längtar tills studiestödet alltså :D hahaha. Då ska vi köpa nytt köksbord och lite andra saker hihi :)
Ikväll händer det nåt, mycket bra är det ! HiHiHi

Nee, nu ska jag äta frukost och göra mig iordning, måste gå till bussen om 30 min :O

Later!


Dröm



Jag drömde förresten att jag hittade en 20-sedel i min plånbok - LYCKA!

Haha :)

Tisdag morgon..


Idag börjar jag skolan.. Eller aa universitetet :P
Ni vet den där liiite nervösa känslan nar man var mindre innan man börjar skolan precis efter ett sommarlov ? När man hade nya block, nya pennor och en ny skolväska ? Ungefär så känner ja gmig nu, lite nervös i magen sådär.. Fast utan nya block, pennor osv. då.. Fick leta fram ett halvfullt kollegieblock och några gamla stiftpennor dagen till ära :) haha
Men usch, är lite nervös för hur jag ska hitta och så vidare.. Tyckte att ljunkan var stor och hittade inte där efter tre år :P Hahaha, och nu liksom... Universitetet!

Jaja, kommer nog gå bra ! Gisela ringde nyss, hon började igår.. Så idag hinner jag förshoppningsvis träffa henne också :) Så man får lite sällskap iallafall!

Men inte sitta här och dega nu, måste dit och registrera mig och grejer innan uppropet. Ikväll har jag dans så bästa att göra det innan sa jag vet att det hinns med!

Smell you later

Söndag och Måndag..

Söndagen vaknade jag upp av att Joel kastade en kudde i magen på mig.. :P haha, Sen gick vi och köpte pizza, NAMNAM :D Sen kom Tomas hem från jobbet så vi tre satt o sega framför tvn o datorn ett par timmar.. Slapp dag, behövdes!! Var massa med bakis lite.. :P haha

Och idag då ... Masa mig upp tiiidigt igen för tvättstugan, men denna gången var tomas med också :) Men hatar våra tvättstugor, dom är SÄMST! jaja.. Bakade även bröd o sånt, duktigt va :) Hihi. Sen åkte jag hem till Nathalie :)
Vi lagade tacos - gottgottigottgott var det :) Och som vanligt pratade vi om allt mellan himmel och jord :D hihi, jag längtar! :)

Efter ett par timmar blev det bussen hem, gå till Tomas föräldrar och hämta lite blommor som vi fått :) provade även ett par av tomas gamla pjäxor som jag nog ska ha när vi åker till fjällen i mars... Har aldrig åkt skidor :S hooooooohoooo
Sedan vandrade Tomas och jag hem till Koffe där även beatrice var, vi kollade på hockeyn och fotbollen, drack kaffe och åt daimtårta :D NAM!!

Nu sitter jag hemma, ska strax sova.. Och imorn börjar jag skolan med, Wihooo! ... :S :P

SleepWell Cykelställ

Lördagen


Som sagt helgen var fullproppad.. Började med att gå upp vid 10.30 men kände mig inte ett dugg utvilad :S
Diskade och städade wohoo! Började sedan göra mig iordning lite smått inför kvällen, peppade järnet med Ramones och Dylan :) mmmmmmmmm

Vid sex kom Tomas tv-spels kompisar hit :P haha, så då drog jag mig mot Natta och vi gick sedan vidare till Gisela :)
Mycket trevlig kväll med god mat och trevliga människor! Vi begav oss sedan in till stan för att gå till krogen, men hamnade istället på en privatfest i T1.. Helt okej men jävligt uppdelat bland folket så mjaaa.. drog efter ett tag.. Gick ner till stan med LillGisela och Johanna.. Gisela och jag stod och velade utanför platens ett tag, men bestämde oss sedan att det var onödigt att betala så mycket för att va inne en timme, haha snålisar!
Istället tänkte jag ta sista bussen hem som tomas sa gick tjugo i två.. Vad upptäcker jag när jag kommer till hållplatsen då? Joo att den gick halv.. missade den med några minuter.

Då ringde jag till Mami istället :) hihi, så hon kom o hämtade mig på stan och skjutsade hem mig, guld värt!
När jag kom hem satt Joel och Johan i soffan och Tomas skulle precis lägga sig (jag som trodde att jag skulle få sova direkt :p HAHA) Istället blev det att sitta i soffan ett par timmar, glo på tomten är far till alla barnen, youtube mm.. Haha. Velade mellan om vi skulle sticka till Shell och köpa käk men efter ett tag orkade ingen vänta mera så vid 5.15 gick Johan hem och jag bäddade till Joel i soffan :P
sen... SOVA :D

Good evening

Seeg

Jag är trött, lite seg sådär.. Är väl iofs självförvållat..?
Jaja, helgen har varit fullt upp hela tiden.. Palla skriva allt på en gång :P Så därför delar jag upp det lite ..

Fredag: Såå ja, gick upp tidigt och tog bussen in till stan, vandrade med Lina och Nathalie till våran gamla skola :S Fyyyyy! Väl där träffade vi Natta och gick till våran gamla danssal. Vi satte oss för att kolla på nuvarande trors danslektion i modernt med Katarina :)
Alltså okej, det var kul.. Men ändå, inte så kul. Ungefär som när man själv var sjuk/skadad på någon danslektion och fick sitta o kolla istället - kul de första femton minuterna, sen vill man helst bara lägga sig ner och sova lite, haha :P

Efter lektionen åt vi i skolan .. Rå falukorv - Love it!! Sen gjorde vi lite nostalgi saker som att gå till biblioteket i skoloan och peta den nakna mosaikgubben i stjärten på en pelare :D Haha

Sedan blev det ner till stan igen, Träffa gisela för att leta present till andra Gisela :P haha. Hem till mamma lite med, slappade med Freja i soffan :) Efter  de till stan igen, träffa Tomas :) kolla runt lite.. Köpte två toppar på ren för 49:- Lätt Värt!!
Seddan var vi sjukt hungriga, funderade på mcd men så rringde vi tomas föräldrar itsället i hopp om att få äta hos dom på kvällen.. Men istället träffades vi på stan och så blev vi bjudna på buffen på Dhingis istället - Sjukt Gott! NAMNAM !! :D Tusen tack! Sen bussen hem, lägga sig i soffan till på spåret och Sova
Mycket trevlig Fredag! :)

Seeeeeyaa

Trött!


Jepp, jag är trött, som vanligt ?! Har sovit typ 4 timmar, wohoo !
Har suttit och degat i soffan med en kopp te i 20 min nu,´inte tid.. Ska ta bussen in till stan om ett tag, ska träffa Nathalie, Lina och Nathalie så ska vi till Ljunkan och kolla på danslektion och sedan blir det en sväng på stan :)
Det är med lite skräckblandade känslor jag åker tillbaka till skolan efter mer än ett halvår :O ... Får se hur det går, trot ju INTE att jag kommer längta tillbaka direkt :P

Jajaa, igår hade jag som sagt två danslektioner - förbannad! första lektionen  - fel nyckel, fortfarande inte fixad, ska jag ta reda på någon som bor fler mil från mig för att byta nyckel? Inte en chans! Sen andra lektionen - fel tid bokad, fast vi alltid haft från 17-18 så var nu tiden bokad 18-19.. JAHA ?! what the fuck, som tur va fanns det en sal igår, men sen då. Ska jag fixa så att vi får rätt sal? Inte en chans!

Sen var jag med Nathalie iallafall :) Efter ett tag kom vi fram till att det fick blir kebab att äta (hade ätit gröt på morgonen på hela dagen, och nu va rklockan typ halv åtta :S ) Sedan satte vi oss på Steve's i några timmar och pratade! Hahaha :D ärligt talat är vi För roliga :D HAHAHAHAHA, så jäkla kul!
Sen gick vi och kollade när bussen gick och satte oss på mcd ett tag istället, Micket trevligt :D:D

Nej nu måste jag göra mig iordning!!

yaBdooG

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaahh


Herrejesus.. Blir så förbannad på dom jag jobbar som danslärare för !! Alltid är det jag som ska fixa så att allting fungerar, att folk vet var dom ska, ordna med nycklar, fixa information BLABLABLA!!
Idag ska jag äka ut ill ekängen också och ha dans ringde dom och sa, tack för den!! Jag har väl fan nog så det räcker ?! Gaaah, vem är det som styr företaget egentligen? Jag eller dom :P ?
JAJAAAA, nog gnällt!

Ikväll efter dansen ska jag träffa Nathalie iaf :) det kommer bli lika prima som vanligt :D hihi

Och igår.. tvingade med tomas ner på stan.. vi gick och kolla på lampor på affären vi fått presentkort på :) Fick hem tre lampor, en till hallen, en till sovrummet och så en sänglampa :) Massvis med snygga! Men säger bara tur att vi hade presentkortet, hade fan aldrig köpt så dyra lampor för egna pengar !!!
Efter detvar jag med Lina :) Vi kollade på allasåna fjantiga program på mtv som Next och RoomRaiders som jag inte får titta på för Tomas :P haha, Sen prata vi och kolla på top model (som jag absolut inte har någon koll på övh) och pratade, trevligttrevligt :)

Tjenis

Hur gör man för att skratta så man gråter?


Joo, men pratar med Janabee Nathalie på msn ett tag! Hahaha, jag satt i fåtöljen och kunde inte sluta skratta, jag började gråta och fick kramp i magen så mycket skrattade jag! Haha och Tomas underade vad i helvete det var som var så kul..
Inte för att jag tänker tala om för er vad det var vi pratade om, tror inte att ni skulle uppskatta det men..
Hahaha, Gud vad kul!

Tror jag ska borsta gaddarna nu och sen sova, det är ju en dag imorgon också!
Då ska jag städa och träffa Lina :)

Sleep Well!

Fit for Fight ?!


Idag har jag haft min första danslektion med mina små söta elever igen :) dom är så duktiga!
Och det var för jävla skönt att röra på sig igen !! Iofs får dom inte så svår träning de små liven :P haha men ändå, jag fick iaf röra på mig i 1timma.
Jaaa, Tomas och jag har ju gått till Ica idag.. men  det var ju för att köpa chips så det var ju inte bra ändå, HAHAHA!

Jaja, blev lite inspirerad av Nathalie som rensa sin garderob inför sin flytt, så funderar på att rensa lite bland mitt smink.. Haha jaa jättetöntigt! Men jag har en hel hylla på min toalett fylld med smink och hårgrejer mm. Och allting får inte plats! Jag är tvungen att stapla och balansera allting på varandra... Haha, får väl se hur bra det går..

Nu ska jag slänga ihop lite mat tror jag, det enda jag har ätit idag är en bit ananaspaj och några chips, ajabaja!

Svejsan!

Idag..

alltså, jag tror verkligen inte att någon bryr sig egentligen.. Men so what!?! I brist på annat att göra :)

Idag har jag jobbat då, bara tre timmar mellan 15-18 men det räcker för mig.. Var lika trevligt som vanligt ;) haha
Åkte hem, laga mat och nu så har Tomas och jag legat i en varsin soffa/fåtölj hela kvällen med våra datorer i knät och massa dexter avsnitt på tvn, Good Shit!

Nu är jag förbannat trött men bävar lite för att gå och lägga mig eftersom jag de senaste två nätterna ha legat i timmar och vridit mig eftersom jag haft så ont i ryggen och axlarna. Ska man verkligen ha det varje dag när man precis fyllt 19? Hur kommer jag då att må när jag är 60 ? :S
Det läskiga är ju att jag variit hos vårdcentralen men de är ju totalt inkompetenta! Ringde akut i höstas eftersom jag inte kunde röra mig, jag fick vänta tre veckor (!!) på en tid. När jag väl kom dit tog väl undersökningen typ 5 min, jag fick ett nummer till en sjukgymnast som det inte gick att få tag på. Han tog inte ens några prover eller liknande över huvudtaget. Är det detta jag betalar skatt för?
HaHaHaHaHaHaHaHaHa

Usch, Kan jag sluta vara så jävla Bra, Snygg och Rolig? :D hahaha

jäpp, ska sova nu. Drömma lite goda drömmar ;)

Kiss o Bajs


1 år <3

Nu har Tomas och jag varit tillsammans i ett helt år :)

Och många fler som kommer hoppas jag!!

Jag älskar dig <3

Stackars Mig!


Klockan är nu 04.30, jag har varit vaken i 30 minuter, jag har sovit i 2 timmar.

Eller vaken och vaken skulle jag inte vilja kalla det.. Snarare ett tillstånd som kan liknas vid en zombie. Blir att bälga i sig ett par koppar kaffe innan Mami kommer och hämtar mig och hoppas på att det inte är allt för mycket att göra på jobbet så att jag hinner knarka lite kaffe där med!

Det är ju fucking sjukt att behöva gå upp såhär tidigt alltså, visst att man alltid blir lite smått förbannad när väckarklockan ringer.. Men det här är extreme!

StackarsStackars Mig! Sovit två timmar och nu ska jag jobba i 6,5 :S Men ska inte klaga, är glad att jag har ett jobb! Får sova sen när jag kommer hem, och sen ska vi fira :)

Have a bajs day!

Let's Dance

Har precis kollat klart på Let's Dance på tv4. HAHAHA! Jaja, Morgan var bäst iaf :D Men det är ju förbannat att det jäkla husbandet ska förstöra varenda låt, Kan man hitta sämre musiker?

Nu har jag kissat tre gånger på 45 min :S

Och nu ska jag sova!

Godnatt


Hmmm...

Jag är nog inte så bra på det här trots allt... Kommer mig aldrig för att skriva liksom, inte för att någon bryr sig kanske men.

Yes, Tomas och jag ligger hemma och är lite småförkylda eller iaf jag, men Tomas har bihåleinflamation :S Stackars!
Vi gick iallafall till ICA och köpte kaffe och matlagningsgrädde bland annat.

Och så har jag varit helt nikotinfri i 9dagar nu! Fyfan vad jag är bra! Dricker istället jäkligt mycket kaffe (vi fick ju en kaffebyggare i julklapp av Tomas nyfödda kusin Gabriel) Blir väl åtminstone 5-10 koppar om dan .. Men det är väl bättre än ett paket cigaretter om dagen!? Det tycker jag iallafall.

Imorgon börjar jag jobba kl 6.. Att gå upp kl fyra imorgonbitti känns ju inte sådär jätte frestande måste jag ju säga! Men det blir en lugn kväll, Tomas ska snart laga mat och då tänkte jag dra fram dammsugaren under tiden, Sedan ska vi kolla på Lets Dance och smaska lite gott :)

Och igår var jag på universitetet med Mor.. Hittade en bok jag behöver till min kurs med :) Sen gick vi bara omkring, pratade lite, åt choklad och fjantspelade på ett piano som fanns och störde alla som satt där :P hahaha
Sen körde jag hem, jätteduktig är jag! Då ringde en lustig människa... HAHAHA, Get a life!

Jaja, dammsuga som sagt... JIPPIE!

HejDå!

RSS 2.0