:)



Det finaste jag vet :)

Hihi, just denna dag (för nån vecka sen) så hade han lagat namnam mat till mig medans jag sov och han var allt lite stolt tror jag ;)
Och så hade han dragit up braxerna till armhålorna också, vilket gulle :D
Haha, jag älskar dig <3

Mätt och belåten


Nu är jag mätt och belåten, eller har varit det ett tag nu och det är en sån göddig känsla :P haha.

Idag har varit en duktig dag; Har handlat, Dansat, Pluggat, Diskat, Lagat mat och sånt.. Jajjamen!

Och imorn blir det plugg hela dan! Inga lugna stunder sen, torsdag är det skola, jobb och träning som gäller och sen fredag och hela helgen - jobb! Meen, money är ju money :) Lär behövas den där mellan-månaden som blir i sommar när jag inte får in en krona på kontot! Kommer säkert tajma perfekt med när vi ska åka på semester också :S

Anyway, nu börjar jag bli trött.. Ska plugga lite till sen sova!

Chicken

Frukt :D


Idag har Tomas och jag promenerat till Ica för att köpa frukt :) Apelsiner, bananer, kiwi och en gurka kom vi hem med! Namnam :D Frukt är det bästa som finns :D NAMMINAM! Efter Ica blev det en sväng för att hämta ett knäskydd så att jag kan dansa ordentligt, kan knappt gå ibland och att sitta med benen i kors är inte ens att tänka på, för då gör det ont!

Och så har jag lagat mat idag med, dill-stuvad stekt potatis och morotsbiffar. Det var gott, Tomas tyckte också det :D Hihi! Yess, jag har lyckats ännu en gång ;P

Resten av dagen kommer att innehålla; plugg, danslektion och diskning.. Wohoo! Lika bra att börja nu så att man har det gjort, boken ska ju trots allt vara i princip utläst tills på torsdag. "Tur" att den bara är 200 sidor...

So long

Måndag!


Måndagar betyder trötthet! Spelar ingen roll om jag egentligen är trött - på något sätt är det i princip altid omöjligt att somna på söndagkvällar till måndagmorgon. Så jag sov kanske 4 timmar inatt, jippie!

Åkte iallafall till skolan och hade ny kursinfo, tror det kan bli bra! Sjukt mycket att läsa bara :/
Slutade lite tidigare så hade två timmar till nästa lektion (spenderar helst så lite tid som möjligt i skolan :P haha) Så köpte mig en sallad och åkte hem till min mor. Där somnade jag och vaknade inte. Hann inte till lektionen, men var iallafall lite duktig och läste bok tills ögonen började falla ihop. Då åkte jag hem och somnade i soffan och sov tills Tomas och jag skulle hem till Hana och Joel.

Väl hemma hos dem blev det varma mackor och semesterplanering :D hoho!! Vi har bestämt att vi ska åka på en lite Sverige roadtripp i sommar, först var tanken att de skulle bli med motorcykel men efteer ett tag kom vi på  att bil nog blit bekvämare i en vecka... Kommer bl.a att bli tripp till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld, bodaborg, Öland, Köpenhamn, Göterborg och liseberg mm. Kommer bli dö-kul :D

Nu ska vi bara hitta en vecka som funkar okså med tanke på att Joel har semester de veckorna jag jobbar och tvärt om, tusan! Men det löser sig :P Annars får det bli weekends..

Nu är jag trött.. SoVa !

Hmm..


Jag funderar på:
Att köpa en jeans/vårjacka
Att köpa en väska modell större
Att köpa nya vårskor

Men tror att det får vänta till köpenhamn, blabla jag VET att det är dyrare där! Men dom har massa små roligare butiker man kan hitta saker i där så de så!
Nu ska jag hålla i pengarna tills dess!!

Förresten så har jag köpt ett par nya skor till sommaren :D
apdålig bild som jag hitta på google, men orkade inte ta en egen :P hoho..
Men dom kommer från dna iaf, tyck att dom är snygga! Annars.... (kom ihåg att jag har en vodoo-docka)


Men nu ska jag sova, skola imorn.. Det ska väl orkas med!


 


IDIOT!


Gaaah, ligger i soffan o slöar. Ska kolla på ett av de sämsta programmen som finns - I sanningens ögonblick. Precis nyss var det en snabbgenomgång från förra veckan..
Killen som svara fick frågan "Tycker du att homosexualitet borde vara förbjudet?" Svar...... Ja

I D I O T !
Gud vad irriterad jag blir. Jävla idiot! Fan...
Shit alltså, han verkar fan vara en av de dummaste människorna ever. USCH!
(men ändå kan jag inte sluta kolla :S haha :P )

Snöstorm!


Ja, idag när jag vaknade var det snöstorm ute (och är det fortfarande).. Och det tar ju fasen aldrig slut, jaja.. Ska väl vara glad så länga jag slipper allt pollen så :P

Slapp jobba idag med så fick en välförtjänt sovmorgon! Istället för att behöva gå upp vid 05.30 idag också så kunde jag efter mer än 10 timmars sömn stiga upp vid kl 10 :D Så skönt! (fast fortfarande trött)
Fattar inte hur jag orkade när jag jobbade i norrköping, upp o hoppa halv sex varje morgon, pendla fram och tillbaka, jobba heltid, träning varje kväll och samtidigt hinna med ett normalt liv. Jag har blivit förslappad! Och skönt är väl det :P haha

Nu ska jag göra mig iordning, Hej

Jag är född försent :(


Nu är det konstaterat, jag är född typ 60 år försent...
Tänk att ha varit ung på  framförallt 60-talet! och lite på 70-talet :D Fyfaaaaen vad fint! The beatles, Jimi Hendrix, The Doors, Janis Joplin, Led Zeppelin, T-rex, Pink Floyd, Bob Dylan osv.......

Då skulle jag blivit konstnär, levt i ett hippie-kollektiv (med Tomas såklart), badat naken i gyttjan på Woodstock och rökt lite namnam :D Hahaha, jag skulle ha passat som ett smäck där! Fyfasen, vad FETT alltså! Jag vill ha en tidsmaskin ett tag :D

Och framförallt så skulle jag fått kolla på Jim Morrison i verkligheten, han är ju bara SÅ goodie :D hahaha..
Jaja, jag ska förverkliga min dröm så gott det går! Ska iaf söka till Lunnevad så jag får måla
:P haha, och sen är det bara att skaffa 10 barn så har jag ett eget kollektiv. Och gyttjebadet kan vi ta i badkaret ;) värt! (får se vad Tomas tycker om mina idéer bara, men det brukar gå att övertala gullet)


Smörgåsrån :)


Namminam, efter dansträningen mötte Tomas mig i johannelund så kom vi till Ica 10 min innan de stängde :P Haha, och vad står där precis innan för grindarna och glor på mig..? Joo smörgåsrån :D Såna tunna rutiga man åt när man var liten vet ni, haha så nu har jag ätit mig mätt på rån med smör, ost och hallonsylt!

Japp, men precis hemkommen från dansträningen med gruppen, superkul! Fast just idag fick vi inte så mycket gjort :P Körde igenom en dans några gånger, sen pratade vi mest, haha :D men det är kul!!
Innan dess var det skola imorse - redovisningen gick bra :D ,typ!! Sedan tvättning, tröjköp till far i present och så dansen.

Nu funderar Tomas och jag på att ta ett bad men att sätta datorn på toalettstolen så att man kan kolla på film samtidigt :P Haha, vad tror ni? :)

sjaaaaaaaaB


USCH! Det borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt (nu har jag iofs varit vaken i en halvtimma, men ändå!).

Och självklart så kunde jag inte somna igår när jag var tvungen, så låg och vred mig fram och tillbaka i väntan på John Blund. Men kom han? Nae, istället kom en väldans kissnödighet från téet jag bälgade i mig precis innan sängen, Yey!

Så somnade väl vid halv ett kanske, suck!

Anyway, nu ska jag göra mig iordning och käka frukost innan jag måste gå till bussen om 50 min.. Men var tog den halvtimmen jag redan varit vaken vägen?

Jäjä, redovisning idag - wish me luck!
(lär behövas eftersom jag garanterat kommer somna mitt i en mening)

Mätt


Nu är jag väldans, mätt.. Åt räkbomb när jag kom hem (som köptes igår och åts till kvällsmat, imorse blev den frukost och ikväll kvällsmat och det är fortfarande en bit kvar :P ) Japp, emn efter det var jag tvungen att äta lite godis, och sen så var jag också tvungen att äta nyponsoppa med glass och mandelbiskvier :D haha

Och så mitt té - Blåbärslycka :) Fint va!

Nu ska jag sova, imorn blir det upp o hoppa vid 05.30 måste gå till bussen vid 06.50 så :O Baaajs!

Och idioter när jag kom hem någonstans i huset... Började borra vid 20.50, okej tänkte jag det är väl lugnt.. Men de fortsatte ju fan borra i typ en kvart! Och sedan började de hammra också och var klara vid typ 21.30...

Aja, sova som sagt. NamNam!

Slut!


Jag är helt slut, kom hem från jobbet för inte så länge sedan så har käkat och sådär... Nu ska jag läsa igenom de andra gruppernas arbeten inför imorgon och även slipa lite på min egen redovisning.. Uschanimej, tror jag ska göra mig en kopp av blåbärsteet först som jag köpte mig innan jobbet :)

Idag har jag även varit på stan med Hönan och letat presenter till Far som fyller år 1:a april, Haha vilket skämt va :D Vi är bäst på att hitta presenter alltså !!!

Helgen som var spenderades med Hana och Joel, det var mycket trevligt :) Har inte träffat dom på länge, och speciellt inte Hana som varit i Afrika i flera månader :O Fick en vodoo-docka (hoppas verkligen att det är det nu Hana :P) Haha, så akta er för att göra mig irriterad ;) Fredagen blev hos oss med Tacos och film :) och lördagen spenderade vi hemma hos dom med pizza och tp tills Joel somnade :P haha så vi åkte hem rätt tidigt, skönt med tanke på att jag skulle till skolan på söndagen :P

Aoop, och hela veckan har gått åt till att göra klart arbetet... som ska redovisas imorn!

Och min plattång har kommit med, så ska hämta ut den på Ica :D Fan att de måste stänga åtta!!! Får se om jag hinner hämta den imorn (eftersom det först är skola vid 07.30 och sedan lite mer presenthandling och så träning, GAAHH) annars får det bli på fredag!

Jaja, nog tjatat.. té och skolarbeten.. Puuh!
(Sådär Malin, nu kan du inte klaga längre :D haha)

Nu är de klarrtt


Japp, nu har jag bestämt mig..
Med hjälp av Nathalies kommentar om ångfunktion, lite stöd av Henrietta och MYCKET bollande med Tomas så kom jag tillslut fram till vilken plattång det fick bli:
http://eleven.se/remington-professional-damage-defence-210c-3934.html
Mhm, hoppas fan att den är bra nu!!

Nu ska jag sova, godnatt!

Plattång


Japp, nu har jag bestämt mig för att investera i en BRA plattång.. Äntligen!

 Men fan, det finns ju så sjukt jäkla många att välja mellan, massa tekniker hit och dit. Fasen, kan inte någon bara skicka hem den bästa plattången någonsin till mig så att jag inte behöver välja ?

Föralltid.



Vissa saker bara är rätt redan från början <3

Glädjande nyhet!


Jag fick iallafall en glädjande nyhet idag :D Kommer att få halvtid i sommar så behöver inte gå och ha ångest över att söka ett sommarjobb och så vidare... Jippie! (Hoppas bara de inte blir nåt kaiko eller nåt nu) pepparpeppar..

Yess, nu ska jag sova!

Men först ska jag säga en sak: Jag älskar dig Tomas <3 du är en äkta fissss-rumpa!

Jag är allt lite duktig


Jajjamen det är jag! Som sagt, promenaden blev till ica där tomas väntade. Vi handlade lite frukt och sånt och så köpte jag en Spirello (ja för den kommer alltid att heta spirello för mig och inte Twister!!) Den superbästiga isglassen från gb :D den smaskade jag i mig på vägen hem, men då var det inte så varmt längre för solen hade nästan gått ner och min överläpp frös!

Men iaf, när vi kom hem lagade jag fläskpannkaka :D NAMNAM! Och efter maten så har jag bara läst och läst, det tar aldrig slut.. är fortfarande inte helt klar så ska lägga mig i sängen med det sista innan jag ska sussinanna, för imorn är det skola ser ni!

Och imorn blir det en SÅNDÄR dag igen... Åka hemifrån vid åtta på morgonen och komma hem vid nio på kvällen.. ajajaj :(

Tyck lite synd om mig!

Fiskbullar :D


Namnam, Strax ska jag äta fiskbullar och potatis :D Så gott!! Fast Tomas hatar det så jag får passa på när jag är hemma och han jobbar :P haha. Jag har ju trots allt fått honom att äta saker han aldrig skulle kommit nära förut, tillexempel grönsaker :P Men fiskbullar tror jag är ett omöjligt uppdrag.

Nu har jag varit duktig iallafall, dammsugigt och städat hela lägenheten. Men får jämt för mig att göra så konstiga och onödiga saker när jag städar, som att sortera plastburkarna i köksskåpen, kamma mattfransar etc. Jaja, efter maten ska jag skura allt också och sedan blir det ett bad med pluggboken ;D haha

HejDo

Vår :)


Förresten känns det lite vår ute idag, iallafall när man kollar ut genom fönstret :)
Imorse när Tomas gick upp så var det grått och jag hörde regndroppar mot sovrumsfönstret, men nu när jag tittar ut så är det ju jättefint :)

Tror att det kanske får bli en liten promenad sen, men först något nyttigt - som dammsugning!
Fast ändå, det är inte så kul att gå ut själv.. Kanske ska vänta med promenaden tills Tomas kommer hem iallafall och tvinga med honom ut också ;)

Irriterande eller vad?!


Mm, mycket irriterande! Igår så gick Tomas upp kl 05.30 för att åka till jobbet och jag skulle gå upp 7.15 för att gå till skolan.. Men när Tomas gick upp kunde jag inte riktigt somna om efter det för jag var nervös för att försova mig, så jag somnade kanske en halvtimma innan jag var tvungen att gå upp igen. Men idag Tomas gick fortfarande upp 05.30 och jag vaknade av klockan, men sen kunde jag somna om direkt! Men så otroligt irriterande att inte kunna sova när jag ska till skolan :O Gaaah, det är ju då jag behöver sömnen :P

Jaja, intressant! Idag var jag iallafall lite duktig och vaknade nio (faktiskt en hel kvart innan klockan skulle ringa) men det var för att jag drömde en dum dröm och vaknade gråtandes :(

Men idag ska jag jobba med arbetet, dammsuga lägenheten också tror jag! Fast jag har så ont i ryggen så jag borde inte göra det... Men Tomas diskade igår så jag vill inte att han ska behöva göra allting...

Jeppjepp, börjar nog med dammsugningen trots allt!

Finns det någon tröttare än jag?


Jag är jääääämt trött känns det som.. Men jaa, idag har varit en sådan där dag igen, åkte hemifrån vid nio på morgonen var i skolan hela dagen, mami hämtade mig käkade lite, dans och sen hem.. Och då var jag inte hemma förän halv nio igen.. Gaaah! Det tar kol på mig :P haha

Jaja, idag var vi duktiga i skolan och gjorde arbete :D Och så fick jag träffa Malin med :) Jippie! För jag hadade saknat dig! Och så nu är det sandra kvar som jag också ska överrösa med lite saknad när jag träffar henne :) Hihiii

Men nu ska jag läsa lite i kurslitteraturen till arbetet och så sova!

PUSS

Smulor


Jag hittade precis lite skorp-smulor i min navel.

Lite bilder från helgen:



Älskling <3



Henrik var hemma och det blev partey ;D



Hotellrummet - lovely!



Försökte se lite respektabel ut för ovanlighetens skull :P men efter en hel dag var jag ändå som vanligt....



Söndagen blev det födelsedags-middag! Förrätt!



Varmrätt :D NAMMI



Och så efterrätten :D

Och förresten så hörde gud mina böner, jag var så avundsjuk  när gabriel fick alla doppresenter :P haha men idag minsann så fick Tomas och jag förlovningspresenter av andreas&jenny och barbro :D JIPPIE :D haha då vart jag glad :D

Men nu ska jag sova!! Finns det något bättre?!

Måndag som känns som en söndag


Japp, måndag som känns som en söndag. Både Tomas och jag har varit lediga idag så är nog därför (eller ledig och ledig är man väl aldrig, har varit tvungen att jobba med skolarbeten ändå så :P ) Japp idag har vi vandrat til Ica och köpt oss ett våffeljärn :D För vi tänkte att vi skulle göra våfflor efter hamburgarna vi åt, men vi vardade alldeles för mätta!

Helgen v ar good :) Åkte ju till västerås på lördag morgon.. Åkte direkt till kyrkan där dopet ägde rum, mycket fint! Fick nästan lite tårar i ögonen. Efter det åkte vi vidare till ett ställe där det var dags för lite mat, och mina förväntningar uppnåddes!  Smörgåstårta blev det :D  NAMNAM!! Och så till efterätt tårta, och det var en tårta som hette duga det, herregud! Men gott var det iallafall. Efter det åkte vi till hotellet och checkade in - Lyx! Kvällen tillbringades hos jennys föräldrar där det bjöds på massa med god mat samtidigt som vi lyssnade på melodifestivalen. Jag blev så mätt så jag knappt kunde stå och de undrade om jag mådde bra för at tjag var så blek :P haha, men vi fortsatte ändå och åkte till jennys brors kontor där det lyssnades på musik och spelades wii, men jag var SÅ trött så vandrade till hotellet efter ett tag och sussade :)

Söndagen började med hotellfrukost :D WAWWI!! Och sedan (efter en dusch i den underbara "uppifrån" duschen) Åkte vi vidare till Avesta där vi skulle fira Tomas morfar (som tyvärr blivit sjuk) men vi firade på ändå :P Haha, åkte till ett jättemysigt ställe där vi skulle äta. Förrätt med skagen, varmrätt med fläskfile och hasselbackspotatis och efterrätten bestod av kladdkaka, glass, grädde, chokladsås, banan och maränger :D Och jag bara älskade servitören/kyparen! Han ordnade allting själv, mat, servering osv till typ 15 pers. Han var så gullig :P Haha jaja, mätt som ett troll satte vi oss i bilen och Tomas körde hela vägen hem, Han var så duktig :D Min honeypie! Mycket bra helg alltså med massa god mat, och tusen tack till Tomas föräldrar för Allt!

     

Och så gullig han är min älskling, kan inte låta bli att bli helt varm i hjärtat :) <3
Men nu ska jag väl fortsätta lite till med arbetet så jag kan gå och lägga mig med!

SOVA!


Jess, vi stoppade Henriks näsblod genom att stoppa upp en tampong i näsborren :D haha. Så nu var ena borren jättestoóoor :D HAHA

Nu ska vi sova iallafall, kl 10 åker vi till västerås och då blir det direkt till dopet så måste ju upp ett par timmar innan så man hinner bli lite fin och käka frulle! Men oj vad jag längtar hotellfrukosten på söndag :D:D:D NJAMNJAM!!

Klippte Tomas med, han ser ut som en söt naken liten pojke när han klippt sig :)

Jääääpp, men sova nu !!

En fredag..


Nu har vi precis kommit hem från bion, Män som hatar kvinnor såg vi! Den var bra !! Fast jag önskar att jag hade läst lite mer än halva boken innan jag såg filmen.. Jaja, men gjort är gjort bra var den iallafall :P

Innan bion så har vi vandrat på stan jättelänge och letet kläder till mig tills imorgon.. Tog ett jäkla bra tag.. Men till slut så trot jag att vi fick med oss en del bra :P En kortärmad skjorta, en kjol och ett par "finare" byxor. Har liksom inga "fin" kläder utan bara vardags- och festkläder.. men nu har jag uppdaterat mig! Och så köpte jag ett par skor med.. visserligen somamrskor men dom var så snygga!! Och det var sista paret med så, jaa jag är nöjd :D

Och så hittade vi även doppresent tills imorgon med, egentligen det huvudsakliga syftet till att gå på stan ;) Efter det mötte vi upp Tomas och Henriks mami och papi och åt lunch på bk, NAMMI :D

Och sen blev det bio :D Och nu är vi hemma hos oss alla tre.. Helt plötsligt fick Henrik näsblod... Lite normalt tänkte jag med herrejesus!!!!! Det bara rinner och rinner och tar aldrig slut :O Jag har aldrig sett nåt liknande alltså :P haha

Japp så nu ska jag städa min nerblodade toalett alltså... Hoho Sen ska jag klippa Tomas och så soooooova

Hejs!

Fredag..


Japp idag är det fredag.. blir fullt upp! Jag har precis ätit frukost efter en dusch och nu ska vi åka ner till stan. Men innan det så råder jag er verkligen att läsa TOMAS blogg ;) Och igår var det med fullt upp, en såndär dag där jag gick hemifrån kl 8 på morgonen och kom hem kl 21 på kvällen :/ Lite jobbigt... men det var en bra dag :) Första skola, gick hyfsat framåt med arbetet. Sen åkte jag hem till Lina och vi åkte ner till stan och vandrade lite där! Vandrade hem till mami och åt glass, och sen bar det av till dansträningen.. Det var skitkul och superbra dans :D Wow! haha, men fan vad ont jag har i kroppen idag!

På kvällen efter att jag kommit hem och käkat så kom Henrik hit :) Vi pratade och sen kollade vi på Higurashi.. Den var läskig! Sen kom Tomas hem från träningen och vi kollade på fler Higurashi-avsnitt sen somnade jag i soffan, så henrik vandrade hem och vi sov :P

Men som sagt nu ska vi ner till stan, Måste leta reda på en doppresent till dopet på lördag!! Och så måste jag hitta lite kläder som man kan ha med, har absolut inget passande!!

Men nu iallafal måste jag göra mig redo för stan, Henrik kommer snart och hämtar oss :)

Henrik :D


Nu ringde Henrik så jag ska springa ner och öppna :D

Jippie!

School-time


Wohoo ^^ haha

Skola som sagt, fortsätta med arbetet! Efter skolan blir det att träffa Lina och så kl sex ikväll ska jag träna med en street-dance grupp som jag har fått erbjudande om. Kommer bli kul :D Och ikväll får vi se vad som händer.. Hoppas på att Henrik kanske kommer hit eller nåt :D

Jaja, nu ska jag klä på mig och gå!
Tjing


Ser jag konstig ut eller ??


Ser jag konstig ut ??? Jag blir fan galen alltså.. Idag när jag gick på stan vände sig folk bokstavligt talat (och bildligt talat :P ) om och glodde.. What the fuck liksom ?! Vad är problemet ?

Enough om tråk.. För vi har varit duktiga idag :D tvättat och hållt på! Och så har jag lagat grönsakspaj med keso också, Tomas kommentar: "Jag ska bli vegeterian, men jag får äta kött när jag är sugen på det." Haha, det är väl ett bra omdöme eller ;) ?

Men med tanke på att Tomas typ aldrig hade stoppat en grönsak i munnen när vi träffades så är det fasen bra!! När vi var i fjällen tvingade jag i honom kokta morötter med till middagen ;D haha. Men iallafall, till efterätt bakade vi russinkakor :D Nammi!

Nu ska jag sova iallafall, börjar skolan kl 9 imorn så lika bra att sussa nu så jag får min skönhetssömn ;)

Tvätt, disk, bak och klipp dag


Yes box, idag blir det fullt upp. Ska tvätta allting från fjällen + lite till :P Diska (det får Tomas göra), baka - idag får det nog bli solros bröd ;D och så måste jag klippa Tomas! Hans hår är långt som en gardin nu.. Och på lördag ska vi ju på dop i Västerås, icke kan han ju ha såhär långt hår då.. NejNej! Så det är full rulle!

Nu ska jag in till stan till min kurris.. jepp, ska nog köpa ett pennskrin när jag är på stan med :P haha hEftigt!

Och doppresent ska man komma på med... Men VAD??????? Och kläder att ha då med, kan ju inte se ut som ett as liksom ^^ hoho

Jaja, bussen går om 20, måste kila!

Var tog bullen vägen?


Haha, Tomas förklaring till varför min bulle också var borta ur påsen: "Alltså, den bara låg där på bordet och då råkade jag bara snubbla lite och bullen hamnade i min mun. Och sen så råkade jag tugga lite och så var bullen borta."

Hahaha, så söt han är mitt gulle :) Och mat hade han gjort till mig med när jag kom hem (iofs för att jag ringde och bad honom men det hör inte hit :P) Så nu har jag ätit potatisbullar :D NamNam.

Och nu när Tomas är och glor fotboll hos nördarna :P så är det ett ypperligt tillfälle för mig att skriva klart mitt perspektiv till arbetet i skolan. Har psykodynamiskt perspektiv - men det har jag läst på psykologin för länge sen så hoppas att något sitter kvar iallafall !!

Och som belöning till mig själv ska jag äta mina stjärnor jag köpte på Ica. Men FÖRST måste jag äta en frukt sa Tomas så ska skala mig en apelsin med ;D


(google)


Jaja, have fun!

Skola och Dans


Goodmorning! Jag är vaken, om en halvtimma går bussen och jag sitter i morgonrock och äter frukost... :P Uschanimej, tycker inte om såna här dagar när man åker hemifrån tidigt på morgonen har fullt upp hela dagen och sedan inte kommer hem förän på kvällen :/ Idag är det skola som gäller kl 9 - planera det feta arbetet som ska göras, sedan lektioner, efter det blir det en vandring och så dans... SEN kan jag åka hem, herrejesus :(

Jaja, nu ska jag äta upp mina flingor och så klä på mig osv.

Tjött


Nu har jag varit och handlat, packat upp, lagat mat, sminkat av mig och nu sitter jag med en kopp av Chai teet som jag köpte - Mmmmmm :)
Blev en massa mat, så nu är det återigen lite inspirerande att kolla in i kylen! Och så lagade jag mat med, Tonfiskpasta.. Det var gott :D Visst Tomas!?! Jag är duktig! men nu är jag trött, jättetrött! Trots att jag sovit mellan 10-11 timmar inatt.. Men ska ju faktiskt till skolan imorn vid kl 9 så är väl lika bra att hoppa i säng snart.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt te och så sova.. Laddar bilder och text från fjällen imorn kanske :P

Puss och Godnatt

Handla!


Nu har jag badat och allt sånt. Lite skönt att komma hem faktiskt och sätta på sig vanliga kläder och sminka sig :P haha, istället för att dra på sig ett svettigt underställ varje morgon ;D haha

Nu kommer mamma och Freja hit så ska jag få skjuts och handla, det ekar i kylen... har gjort upp en matlista med saker att äta ett tag framöver så nu har jag massor att handla :D Tror det får bli city gross idag, visserligen långt dit men omväxling förnöjer



Och jag vet att jag har en utväxt som heter duga...

HejDo!

HEMMA!


Japp, nu är jag hemma igen..
Kom hem igår natt efter några mycket härliga dagar (dock inte så fint väder) och ännu en lång bilresa.

Ska skriva om alla dagar med men först ska jag lägga mig i ett varmt bad - Med Skum!!


bråttom


Nu har jag brått.. Usch jag blir stressad, får ont i huvet och blir irriterad...

jaja, allt klart nu.. Ska springa till bussen strax och gå på stan.. hooaa

Men jaa.. vi ses på söndag eller måndag.. HoHo

Tjenis!

Mhmm


Jag är vaken men trött.. som vanligt! Ska packa ner det sista och så dra dammsugaren så att man kommer hem till ett fräscht hem ;) hoho

Sen blir det stan, skola och lÅÅÅÅÅÅÅng bilresa. I will survive!
Haha, fan jag är så jävla nervös alltså! Har ju aldrig stått på ett par skidor... (om man bortser från när min kusin och jag fick ett varsit par skidor av farmor och farfar i julklapp när vi var fem) Men nu alltså :O Heeeeelp!

Jaja, Tomas sitter och är söt bredvid. "längtar" efter att jag ska uppdatera så ska göra honom till viljes ;) haha

HeJ

GRATTIS!


Grattis underbara älskade Tomas på 22-års dagen :)
Jag älskar dig<3




Idag har jag varit i skolan, seminariet gick rätt bra ändå :P Babbla på som fasen, får panik om det är tyst för länge.. haha.
Sedan blev det en sväng på stan för lite olika ärenden, gick sådär.. har fortfarande en del att uträtta imorn! Sen började det  regna, hagla och snöa... Uschanimej! :/

Var även på styrelsemöte, trevligttrevligt.. Och nu sitter jag här.. Har städat lite, dammsugarn åker fram imornbitti, ska packa också till fjällen imorn.. Maj Gad!

Pappa är bäst



Pappa är bäst <3

Helgen !


Jajjamen, hemma igen från en helg hos Pappa :)
Fredagen började med skola och grupparbete med textanalys, sen tiggde jag skjuts av Linus som ändå skulle till mjölby :) skönt att slippa åka tåg, haha :D Då kom pappa och hämtade mig och vi for till mcdonalds en sväng, NamNam :D haha. Efter lite fettande åkte vi runt till typ alla affärer som finns för att få tag på allt som behövdes ovh när vi kom tillbaka till kvarnen för andra gången var det fullt med folk och vi undrade självklart vad som orsakade denna folkmassa... Jo för det var SCOTTS som skulle spela :D:D:D:D Woooow, hahaha :D Vi dansade dansbandsdanser tillsammans med de andra pensiosarna på torget tills det blev kväll.. NOT! Hahaha

Kvällen tillbringades i fars atelje där han fortsatte på mitt porträtt som vi påbörjade för typ 100 år sedan :P som är till pappas kommande utställning, kommer bli good :D

Lördag, lugn dag. promenad med Apella, läsa bok, osv. Kvällen tillbringades framför tvn med far och vi kollade på Grogg med Robert Gustafsson, HaHa fyfan vad vi garva :D omöjligt att låta bli!

Och idag blev det att åka till tåget och sen in till stan igen. Åkte hem till Mamma en sväng :) Och vi for och hämtade henrietta hos micke och jag körde :D Hihi. Men vilka idioter det finns !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tur att jag kör så bra :P haha

Sedan åkte jag hem, gav nycklar till mamma så att hon kan vattna blommor medan vi är i fjällen :P Och så beställde jag en pizza också :D hoho. Förlåt Tomas för att jag använde gratis pizzan på klippkortet, men det är straffet för att du varken hade diskat eller dammsugigt eller liknande under tiden jag varit borta :P

Nu ska jag sova! Skola imorn.. sovgött

RSS 2.0